Skip to main content

Digimarkkinoinnin asiantuntija - 2 paikkaa

Hei sinä digimarkkinoinnin ammattilainen

Etsimme joukkoomme kahta oppimiskykyistä ja analyyttistä digimarkkinoinnin asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen osaksi asiantuntijatiimiämme. Tule meille auttamaan asiakkaitamme kasvamaan ja kehittymään itse asiantuntijana! Voit olla kokenut digitaalisen markkinoinnin ammattilainen tai nuorempi lahjakkuus, jolla on jo kuitenkin kokemusta digimarkkinoinnista, joko käytännön tekemisen puolelta tai ostajan roolissa.

Toimipisteesi voi olla Seinäjoki, Tampere, Oulu tai Vaasa. Tehtävässä on mahdollisuus myös osittaiseen etätyöskentelyyn, mutta odotamme näkevämme sinut välillä myös toimistollamme. 

Digimarkkinoinnin asiantuntijana tehtäväsi on auttaa asiakkaitamme tekemään parempaa ja tuloksellisempaa markkinointia. Teet työssäsi monipuolisia hakusana- ja display-kampanjoita Googlen mainosverkostoon, sekä kampanjoita erilaisiin somekanaviin, kuten Facebook, Instagram ja LinkedIn. 

Kampanjoiden suunnittelussa ja optimoinnissa päätöksesi pohjautuvat mittaukseen ja dataan.  Analysoit työsi tuloksia ja osaat esittää analyysisi asiakkaillemme ymmärrettävässä ja selkeässä muodossa. Tehtävässäsi sinulla mahdollisuus myös kouluttaa ja sparrata. Osaat tehdä itse tehokkaita ja mitattavia kampanjoita, mutta tarvittaessa osaat myös kouluttaa muita tekemään niitä. 

Tarjoamme sinulle 

 • Vakipaikan huipussa tiimissä – meille on kivaa tulla töihin!

 • Kehittymismahdollisuudet urallasi – olemme kovassa kasvussa ja vauhti vain kiihtyy

 • Vapautta ja vastuuta – saat hoitaa ja kehittää omaa tehtävääsi itsenäisesti ja kasvattaa omia asiakkuuksiasi ja osaamistasi 

 • Paljon erilaisia mielenkiintoisia töitä 

 • Avoimen työyhteisön – meillä palkitaan kehitysideoista sekä yksilöä että tiimiä 

Tehtäväsi 

 • Suunnittelet ja optimoit maksettua mainontaa niin, että se tuottaa entistä parempia tuloksia ja kauppaa asiakkaillesi 

 • Vastaat omien asiakkaidesi digimainonnasta Googlen mainosverkostossa sekä erilaisten somekampanjoiden tekemistä aina suunnittelusta toteutukseen asti 

 • Puhut sujuvaa analytiikkaa ja osaat suunnitella toimivan mittauksen kampanjoidesi taustalle sekä asentaa siihen liittyvät työkalut ja mittarit 

Odotamme 

 • Hyvää oppimiskykyä – ala ja teknologiat kehittyvät jatkuvasti 

 • Oma-aloitteista ja aktiivista työskentelytapaa sekä rohkeutta pyytää apua silloin kun sitä tarvitset 

 • Markkinointihenkisyyttä sekä digitaalisen markkinoinnin ymmärrystä 

 • Googlen työkalujen (Google Ads, Analytics) tuntemusta 

 • Kokemus somemarkkinointikanavien (Facebook, Instagram, LinkedIn) työkaluista  

Lisätietoja tehtävästä antaa: Mikko Isoniemi, mikko.isoniemi@myynninmaailma.fi 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 30.9.2021 mennessä. Erityisesti kiinnität huomiomme jättämällä videohakemuksen. Ole kuitenkin nopea, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

Myynninmaailma Oy on vuonna 2011 perustettu B2B-markkinointitoimisto. Palvelutarjontaamme kuuluvat muun muassa myynnin, markkinoinnin ja viestinnän suunnittelu, digitaalinen markkinointi, myynnin ja markkinoinnin automaatio, viestintä sekä luovat palvelut, kuten verkkosivut, videot ja graafiset materiaalit. Myynninmaailman toimipisteet sijaitsevat Seinäjoella, Tampereella ja Oulussa, mutta toimimme valtakunnallisesti.

INFORMAATIO YHDISTÄÄ

I-Mediat on rohkeasti uudistuva digitaalinen mediatalo. Luomme uusia mahdollisuuksia alueemme yritysten ja asukkaiden menestykselle. Panostamme voimakkaasti niin nykyisten kuin uusien palveluiden ja mediaratkaisujen kehittämiseen. Kustannamme maakuntalehti Ilkka-Pohjalaista, viittä paikallislehteä (Suupohjan Sanomat, Komiat, Jurvan Sanomat, Järviseutu ja Viiskunta) ja kahta kaupunkilehteä (Epari ja Vaasa). Lisäksi tuotamme sekä digitaalisia että painettuja markkinointi- ja viestintäpalveluja yrityksille, yhteisöille ja kuluttajille yhdessä tytäryhtiöidemme Myynninmaailma Oy:n, somessa.comin ja MySomen kanssa. Olemme osa Ilkka-Yhtymä-konsernia, jonka emoyhtiönä toimii pörssinoteerattu Ilkka-Yhtymä Oyj. Konsernissa on henkilökuntaa noin 470 ja konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 45,9 M€.