Skip to main content

Digital Development Specialist K-ryhmään

Digital Development Specialist K-ryhmään

Oletko dynaaminen ideapankki, joka kykenee ratkaisukeskeiseen ajatteluun ja on kaupallisesti suuntautunut? Kykenet ketterästi luovimaan eri liiketoimintojen välillä etsien aina uusia keinoja asiakkaidemme palvelukokemusten parantamiseksi. Digitaalinen maailma on kotikenttäsi ja osaat kääntää teknologian eduksesi muuttuvassa maailmassa.

Tule inspiroivaan porukkaamme digikehityksen asiantuntijaksi päästämään mielikuvituksesi ja luovuutesi valloilleen. Pääset osallistumaan päivittäistavarakaupan eri digitaalisten palveluiden kehitykseen ja oppimaan millaista tekemistä ketterä kehitys oikeasti on.

Sinä olet:
- viimeistellyt tai viimeistelemässä korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta esim. DI tai KTM . Opinnoissasi olet tutustunut digitaalisten palveluiden kehittämiseen eri osa-alueilta.
- omistajuutta kokeva ja hoidat vastuullasi olevat asiat oma-aloitteisesti. Olet tekijä ja pistät kädet saveen ja teet kaikkesi, jotta saavutamme tavoitteemme.

Tehtävässä menestymisessä auttaa osaaminen seuraavilta alueilta (tai vahva halu oppia kyseiset asiat):
- kykyä viedä uusia asioita eteenpäin erilaisten sidosryhmien kanssa, koota vaatimuksia, tarpeita ja selventää mitä ne tarkoittavat digitaaliselle kehitykselle. Osaat innostaa ja uskallat kyseenalaistaa ja kysyä.
- tuntemus digitaalisten palveluiden kehittämisestä ketterillä menetelmillä erilaisissa rooleissa. Olet kiinnostunut kehityksen erilaisista puolista. Et pelkää myöskään rutiininomaisia tehtäviä vaan koet myös ne tärkeäksi osaksi kehitystyötä.
- ymmärrystä analytiikan, asiakasdatan ja –tutkimusten hyödyntämisestä kehitystyön apuna
- ymmärrystä nykyaikaisesta sovellusarkkitehtuurista ja sen soveltamisesta käytäntöön
- sovellustestauksen kokemusta myös mobiilisovellusympäristössä
- tuntemusta ja kiinnostusta mobiilisovellusten kehityksestä ja mobiilisovellusteknologioiden tuntemusta, esim. natiivitoteutukset, React Native, Flutter tms. Lisäksi olet innostunut mobiilialustoista ja aktiivisesti ainakin seuraat näitä yhteisöjä ja mitä niissä tapahtuu ja tiedät miten sovelluskaupat toimivat.

K-ryhmä tarjoaa alan houkuttelevimman väylän kaupan alan kehittämiseen. Pääset keskeiselle paikalle osaksi alan johtavaa taloa sekä innovoimaan sen ydintoimintoja päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa ja autokaupassa.

Tarjoamme sinulle:
- mahdollisuuden päästä rakentamaan ruokakaupan tulevaisuutta ja vaikuttamaan sen kehitykseen. Verkkokauppa kasvaa tällä hetkellä räjähdysmäisesti. Tässä tehtävässä pääset vaikuttamaan kehityksen suuntaan.
- hyvät puitteet luoda entistä parempia palveluita asiakkaillemme sekä K-ryhmän kauppiaille
- näköalapaikan, josta pääset työskentelemään niin asiakkaiden, kauppiaiden kuin myös erilaisten teknologiakumppaneiden kanssa
- monipuoliset urapolkuvaihtoehdot kansainvälisessä porukassa- mahdollisuudet jatkuvaan itsensä kehittämiseen isossa organisaatiossa
- konsernin laajan tuen

K-ryhmässä voit olla kehittämässä ihmisten arkea helpottavia ratkaisuja. Tukenasi on monipuolista tietoa 1,5 miljoonasta päivittäisestä asiakaskohtaamisesta. Meillä työskentelet sormi asiakkaan pulssilla kuluttaja- kuin yrityspuolellakin, sekä pääset toistuvasti mukaan mielenkiintoisiin haasteisiin.

Digitaalisesti suuntautuneelle ja tulevaisuuteen katsovalle tekijälle on tarjolla lukemattomasti dataa ja mahdollisuuksia valjastaa luovuutensa ihmisten arjen parantamiseksi. Lisäksi olet osa uudistusmielistä kulttuuria, joka kannustaa kokeilemaan, erehtymään ja oppimaan.

Vastuullisuus on K-ryhmässä jokapäiväistä työtä, jonka avulla autamme asiakkaitamme tekemään hyviä valintoja. Haluamme helpottaa asiakkaiden elämää, tarjota hyvinvointia edistäviä, laadukkaita tuotteita ja palveluja sekä opastaa asiakkaita niiden oikeaan käyttöön. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anu Niemi-Mäkinen, puh 050 4626076. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 17.05.2021 mennessä oheisen linkin kautta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Digital Development Specialist K-ryhmään

Kesko Oyj
Uusimaa
Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus