Skip to main content

Digital Marketing Specialist

REKOM on Skandinavian suurin yöelämään keskittynyt toimija, jolla on yli 200 toimipakkaa kuudessa eri maassa, ja lisää on tulossa! Intohimomme on tuoda ainutlaatuisia baarikonsepteja, tunnelmaa sekä sielua skandinaaviseen yöelämään. Tulos puhuukin puolestaan, sillä yli 10 miljoonaa vierasta vierailee baareissamme, pubeissamme ja yökerhoissamme joka vuosi! Lue lisää osoitteesta https://www.rekomgroup.com/fi

Onko sinulla silmää tuloksia tuottavalle digimarkkinoinnille ja saat maksimaalisen tuloksen aikaan niin isolla kuin pienelläkin budjetilla? Pystyt analysoimaan dataa ja tunnistamaan uusia markkinointimahdollisuuksia. Jos nämä kuulostivat tutulta, olet etsimämme henkilö!

REKOMin Digital Marketing Specialistina tulet olemaan osana sosiaalista, nuorta ja omistautunutta kansainvälistä tiimiä, jossa on yli 5000 kollegaa ja 200 toimipaikkaa kuudessa maassa.

Keskeisinä työtehtävinäsi on digimarkkinoinnin ja markkinointikampanjoiden suunnittelu, toteutus, kehitys ja raportointi. Mainosstrategian laatiminen yhteistyössä toimipaikkojen kanssa sekä sisällöntuotanto sähköpostimarkkinointia ja sosiaalisen median kampanjointia varten. Tulet vastaamaan sosiaalisen median sisällön käsittelystä ja hyväksymisestä kaikissa Suomen toimipisteissä. Lisäksi työtehtävä pitää sisällään hakukonemainontaa, optimointia ja analytiikkaa sekä muita digitaalisen markkinoinnin tehtäviä valitun henkilön osaamista hyödyntäen.
          
Valitulta henkilöltä odotamme:
-Kokemusta digitaalisen markkinoinnin parissa työskentelystä ja soveltuvaa koulutusta
-Asiakaspolkuihin vaikuttavien tekijöiden ymmärrystä
-Hyviä viestintätaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä
-Ongelmanratkaisukykyä, itseohjautuvuutta ja järjestelmällistä työotetta
-Olet sosiaalinen ja viihdyt monien erilaisten ihmisten kanssa
-Erinomaista suomen- sekä englannin kielen taitoa suullisesti sekä kirjallisesti

Suhtaudut intohimoisesti digimarkkinointiin ja digitaalisiin palveluihin. Kokemus ravintola-alalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Saat monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän kokonaisvaltaisen digimarkkinoinnin parissa.
      
Tarjoamme vakituisen työsuhteen kasvavassa yrityksessä, jossa on hyvät kehittymismahdollisuudet. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään ja täyden tuen tehtävässä menestymiseen. Toimistollamme vallitsee matalahierarkinen, itseohjautuva ja kunnianhimoinen tekemisen meininki! Työ edellyttää myös satunnaista matkustusvalmiutta, jolloin työnantaja kustantaa matkakulut. Päätoiminen työskentelypaikkasi on kuitenkin Helsingissä, Kalevankadun toimistolla.

Pääset osaksi REKOM -perhettä jossa tiimityöskentely, yhteisöllisyys ja hauskanpito on suuressa roolissa. Kasvutahtimme on kova, joten sinulla on kaikki mahdollisuudet kehittyä ja kasvaa ammatillisesti. Tarjoamme työntekijöillemme henkilökuntahinnat kaikissa ravintoloissamme sekä muita henkilökohtaisia etuja, kuten tapahtumia ja matkoja.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten toivomme, että hakemukset lähetetään oheisen hakulomakkeen kautta https://www.click-hp.fi/tyopaikat/15409 tai sähköpostitse otsikolla "Digital Marketing Specialist/REKOM". Sähköpostiosoitteemme on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitäthän palkkatoiveesi hakemuksen yhteyteen.

Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Laura Piri arkisin klo 9-16.30 puhelimitse 050 411 0471.

WWW-osoite: https://www.click-hp.fi
Yhteystiedot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, rekrytointikonsultti Laura Piri, p. 050 411 0471, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.30.
Työpaikan osoite: 00100 HELSINKI
Palkkaus: sopimuksen mukaan/palkkatoive
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 23.05.2022
Ilmoitus jätetty: 13.05.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11412653

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Digital Marketing Specialist

Click Henkilöstöpalvelut Oy
Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 13.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus