Skip to main content

Digital Marketing Specialist K-ryhmään

Oletko kiinnostunut asiakastiedon ja kohdentamisen mahdollisuuksista markkinoinnin parissa? Oletko itseohjautuva, yhteistyökykyinen ja oppimishaluinen tekijä? Tarjoamme tehtävään valittavalle henkilölle mielenkiintoisen aitiopaikan asiakastiedon ja kohderyhmien hyödyntämisen maailmasta.

Etsimme tällä hetkellä Digital Marketing Specialistia toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään.

Pääasialliset työtehtäväsi ovat datalähtöisen markkinoinnin monikanavainen kohdentaminen sekä sähköisten asiakaskirjeiden ja kohdennettujen etujen tuotanto. Tehtävässä vastaat sähköisten asiakaskirjeiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä kehittämisestä ja huolehdit, että kohdennetut edut näkyvät K-Ruoka-sovelluksessa juuri oikealle kohderyhmälle oikeaan aikaan. Kehität aktiivisesti eri asiakasohjelmien kohdentamista ja sisältöjä. Hoidat myös aktiviteettien mittaamisen, analysoinnin ja optimoinnin markkinoinnin tavoitteiden mukaisesti. Olet sinut eri järjestelmien kanssa ja kiinnostunut markkinoinnin teknisestä puolesta. Hyödynnät sujuvasti eri markkinointiteknologioiden mahdollisuuksia työssäsi.

Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka työtä ja työn tekemisen tapoja olet valmis kehittämään yhdessä muun tiimin kanssa.

Odotamme sinulta

-          Kokemusta digitaalisen sisällön tuotannosta ja kampanjoiden suunnittelusta, kokemus uutiskirjeiden tuotannosta koodaten katsotaan eduksi

-          Hyvää HTML- ja CSS-osaamista

-          Adobe CC Dreamweaver- ja Photoshop-ohjelmistojen käyttötaitoja

-          Osaamista markkinoinnin automaatiojärjestelmistä (esim. Adobe Campaign, SAS, Oracle, Salesforce)

-          Google Analyticsin osaamista

-          Itsenäistä ja tarkkaa työskentelyotetta sekä kykyä toimia osana tiimiä

-          Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa

Tarjoamme sinulle:

-          Mielenkiintoisen tehtävän datalähtöisen markkinoinnin parissa

-          Digitalisaatioon kannustavasti suhtautuvan työympäristön

-          Inspiroivan ja ammattimaisen työyhteisön tuen

-          Mahdollisuudet jatkuvaan itsensä kehittämiseen isossa organisaatiossa

-          Monipuoliset urapolkuvaihtoehdot

K-ryhmässä voit olla kehittämässä ihmisten arkea helpottavia ratkaisuja. Tukenasi on monipuolista tietoa 1,5 miljoonasta päivittäisestä asiakaskohtaamisesta.

Digitaalisesti suuntautuneelle ja tulevaisuuteen katsovalle tekijälle on tarjolla lukemattomasti dataa ja mahdollisuuksia valjastaa luovuutensa ihmisten arjen parantamiseksi. Lisäksi olet osa uudistusmielistä kulttuuria, joka kannustaa kokeilemaan, erehtymään ja oppimaan.

Vastuullisuus on K-ryhmässä jokapäiväistä työtä, jonka avulla autamme asiakkaitamme tekemään hyviä valintoja. Haluamme helpottaa asiakkaiden elämää, tarjota hyvinvointia edistäviä, laadukkaita tuotteita ja palveluja sekä opastaa asiakkaita niiden oikeaan käyttöön. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Liina Luukkonen, Manager, Campaign Operations p. 050 371 5411. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 30.5.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti