Skip to main content

Digital Sales Specialist

Sinun roolisi

Tässä tehtävässä ideoit ja toteutat kanssamme toimenpiteitä, joilla kasvatamme sijoitus- ja riskivakuutustuotteiden asiakaspitoa ja myyntiä digitaalisissa kanavissa. Suunnittelet automatisoituja ja kertaluonteisia sähköpostikampanjoita sekä kirjoitat ja julkaiset kampanjoihin tarvittavat napakat ja brändin mukaiset sisällöt ja laskeutumissivut. Pystyt tuottamaan johdonmukaista ja oikeakielistä tekstiä ja käytät aikaa myös asiakasta puhuttelevan ja toimintaan kehottavan ulkoasun, linkkien ja tekstirakenteen suunnitteluun. Seuraat toimenpiteiden vaikutuksia analytiikan avulla, testaat, opit ja parannat jatkuvasti tekemisen laatua ja tulosta. Pidät monipuolisesta tehtäväkentästä ja nautit myös rutiineista. Työskentelet osana kuuden hengen digitaalisen myynnin tiimiä, jossa osallistut rohkeasti ideointiin ja kehität omaa osaamistasi.

Onnistumisen edellytykset

Menestyäksesi tässä tehtävässä tuotat sujuvasti myynnillistä tekstiä, omaat visuaalista silmää ja hallitset peruskuvankäsittelytaidot. Käytät sujuvasti sähköpostimarkkinointi- ja verkkojulkaisujärjestelmiä tai olet valmis oppimaan niiden käytön. Tunnet jonkin verran digimyynnin ja -markkinoinnin parhaita käytäntöjä, mutta tärkeintä on kuitenkin halu ja into oppia uutta. Olet kiinnostunut tuloksellisesta ja mitattavasta tekemisestä ja haluat myös ymmärtää mitä esim. verkkoanalytiikan luvut ja mittarit tarkoittavat. Tunnistat itsesi mandatumlaiseksi, jos olet mutkaton tiimipelaaja, jonka työtä siivittävät positiivinen asenne, hyvät yhteistyötaidot ja vastuunkantokyky. Haluat viedä aloittamasi asiat aina itsevarmasti ja ripeästi maaliin.

Odotamme sinulta tehtävään sopivaa korkeakoulututkintoa ja 1-3 vuoden tehtävään soveltuvaa työkokemusta. Työssäsi tarvitset hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Sinulle tarjoamme
 

  • tilaisuuden työskennellä finanssialan johtavassa yrityksessä, joka on valittu kahtena vuonna peräkkäin Suomen parhaaksi työpaikaksi (2020 ja 2021) Great Place to Work -tutkimuksen suurten organisaatioiden sarjassa. Vuonna 2022 Mandatum ansaitsi Siqni-henkilöstökyselyyn perustuvan Future Workplaces -sertifikaatin tutkitusti kovatasoisesta työntekijäkokemuksesta.
  • positiivisen, motivoituneen ja ammattimaisen työyhteisön sekä kannustavat ja rennot tiimikaverit.
  • työtilat moderneissa tiloissa pääkonttorissamme Helsingin Bulevardilla sekä joustavan hybridityön mallin.
  • suuren ja vakavaraisen Sampo-konsernin edut, joihin lukeutuvat muun muassa lounasetu, liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointietu sekä laaja valikoima sidosryhmiemme tarjoamia etuja.

Hae tehtävään viimeistään 7.8. Liitä hakemukseen CV sekä vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot lyhyesti itsestäsi ja kiinnostuksen kohteistasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Tanja Parkkinen, p. 050 327 8767 tiistaina 2.8. klo 10–11 ja torstaina 4.8. klo 15–16.

Tutustu Mandatumin Henkilöasiakas- ja digimyynnistä vastaavan johtajan Tuomas Simosen uratarinaan myyntineuvottelijasta johtajaksi urasivuillamme.

Lue lisää yrityksestämme ja katso viimeisimmät kuulumisemme some-kanavissamme sekä osoitteessa www.mandatumlife.fi.

 

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Digital Sales Specialist

Helsinki
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
0 - 199 999 €
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti