Skip to main content

Edustus- ja a la carte -tarjoilijoita ravintola Plattaan ja Messukeskukseen Helsinkiin

Unohtumattomia hetkiä ja elämyksiä joka päivä – tule tekemään kanssamme historiaa!

Edustustarjoilija ja a` la carte-tarjoilija

Etsitkö hyvältä maistuvaa työtä? Haemme sinua edustustarjoilija  ja a la carte -tarjoilija (useampi avoin tehtävä) Helsingin Pasilaan ravintola Plattaan sekä Messukeskuksen kokous- ja juhlatoimintoihin. Tervetuloa, astu sisään ja liity ammattilaistiimiimme osoitteessa Messuaukio 1. 

Messukeskuksen ravintolamaailmaan kuuluu 21 erilaista ravintolaa ja kahvilaa, joissa on yhteensä lähes 4600 asiakaspaikkaa. Messukeskuksen yhteydessä toimii myös Ravintola Platta, jonka  monipuolinen toiminta koostuu  a la carte-toiminnasta , hotelliaamiaisista, kokouslounaista ja -kahvituksista sekä lobby baaritarjoilusta. Lisäksi meillä on yli 40 erikokoista kabinetti- ja juhlatilaa. 

Edustustarjoilijana tehtäviisi kuuluu monipuolisten ja korkeatasoisten kokouskahvitusten ja edustustilaisuuksien hoitaminen Messukeskuksen kokous- ja juhlat -osastolla. 

A la Carte-tarjoilijana työhösi kuuluu vaihtelevat tarjoilijan työtehtävät ravintolassa, jossa tarjoillaan myös hotellin aamiainen ja sekä työskentely lobby baarissa. 

Työ alkaa sovitusti  osa-aikaisena heti sopivan henkilön löydyttyä  ja muuttuu kokoaikaiseksi vuoden vaihteen jälkeen.

Miksi Compassilaiseksi?

Työntekijämme ovat toimintamme sydän ja haluamme pitää kaikista hyvää huolta. Tarjoamalla henkilöstöllemme kouluttautumista ja kehitysmahdollisuuksia, varmistamme alamme edelläkävijyyden nyt ja tulevaisuudessa.

Compass Group työnantajana huolehtii henkilökunnan hyvinvoinnista, jotta kaikki voivat olla arjen sankareita. Olemme arvolähtöinen organisaatio, jolle työntekijöillä on todella merkitystä. Työntekijämme tekevät meistä paitsi merkittävän työnantajan, myös upean mahdollisuuden ruokapalvelualalla uraa suunnitteleville. Meillä ihmiset ovat tärkeitä - niin asiakkaat kuin työntekijätkin.

Voisimmeko olla seuraava askel urapolullasi? Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo maistuvia elämyksiä

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää ravintola-alan koulutusta tai alan kautta hankittua osaamista ja  työkokemusta vastaavista tehtävistä.  Olethan iloinen,  joustava ja työstään innostuva tiimipelaaja, joka nauttii asiakaspalvelusta ja kansainvälisestä ilmapiiristä. Työssäsi tarvitaan suomen ja englanninkielen taitoa. 

Toimintaympäristönä vilkas ja monipuolinen kokous-, kongressi- ja messukeskus edellyttää joustavaa asennetta työaikoihin.

Esittele itsesi ja osaamisesi meille lähettämällä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 20.10.2021

Lisätietoja tehtävästä antaa Miia Hakio 0404503506

 

Tule kehittymään ja luomaan omat mestariteoksesi kanssamme!

 

Compass Group on Pohjoismaiden johtava ruokapalveluyritys, jonka liikevaihto on noin miljardi euroa. Tarjoamme yli 750000 ateriaa päivässä ja työllistämme yli 13000 henkilöä 1700 kohteessa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa. Suomessa meillä on 4000 työntekijää noin 500 ravintolassa. Compass Group toimii maailmanlaajuisesti useilla sektoreilla, kuten yritykset ja teollisuus, terveydenhoitoala ja vanhustyö, koulutus, urheilu ja vapaa-aika. Meillä on kolme vastuullisuuspainopistettä: Terveys ja hyvinvointi, Muutokset ympäristön hyväksi ja Maapallon parhaaksi, joita kaikkia yhdistää turvallisuuskulttuuri.

Ruoka on intohimomme – se tuo meidät yhteen.

 

 

 

Edustus- ja a la carte -tarjoilijoita ravintola Plattaan ja Messukeskukseen Helsinkiin

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 11.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus