Skip to main content

CABB on maailmanlaajuinen kemian alan yritys. Olemme toimineet Kokkolassa vuodesta 1984 lähtien ja työllistämme siellä noin 240 henkilöä. Kokkolan tehtaallamme valmistamme rahtivalmistuksena kasvin-suojeluaineita ja niiden välituotteita.

Haemme Kokkolaan vakituiseen työsuhteeseen

EHS-insinööriä

EHS-insinöörin tehtävänä on turvallisuuteen, työturvallisuuteen ja ympäristöön liittyvät tehtävät CABB Oy Kok-kolan hienokemikaalitehtailla.

Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset EHS-tehtävät liittyen lupiin, riskinarviointeihin, kemikaaliturvallisuuteen, rapor-tointiin ja kouluttamiseen. Osallistut myös toiminnan kehittämiseen ja projekteihin.

Tarjoamme sinulle työtehtävän EHS-tiimissä ja mahdollisuuden kehittyä asiantuntijaksi tällä alalla. CABB Oy tarjoaa myös kilpailukykyiset henkilöstöetuudet.

Koulutuksesi voi olla DI- tutkinto esim. prosessi-, kemian, ympäristötekniikasta tai FM-tutkinto kemiasta tai ympäristötieteistä tai vastaava koulutus. Työkokemus luetaan eduksesi, mutta ei ole välttämättömyys. Sujuva englannin kielen hallinta ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä tehtävässä.

Lisätietoja tehtävästä antaa EHS-päällikkö Terhi Peltomäki, puh. 046 8760 591 (yhteydenotot 3.12. klo 12-13 tai 7.12 klo 10-11)

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 12.12.2021 mennessä osoitteeseen recrui-ting@cabb-chemicals.fi

Edellytämme tehtävään valittavalta hyväksyttyä terveystarkastusta sisältäen huumausainetestauksen.

EHS-insinööri

Kokkola
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 25.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus