Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

EHS Manager

Sandvik Rock Processing Solutions -liiketoiminta-alueeseen kuuluvassa Attachment Tools -divisioonassa myymme, suunnittelemme ja valmistamme hydraulivasaroita sekä muita hydraulitoimisia lisälaitteita kiven ja muun materiaalin rikotukseen.

Kehitämme EHS-toimintaa tavoitteellisesti kohti ehdotonta huipputasoa ja haemme nyt aktiivista ja aikaansaavaa EHS Manageria vastaamaan Lahden tehtaan ympäristö-, terveys- ja turvallisuusjärjestelmistä.

Tehtäväsi

Vastaat EHS-toiminnan jatkuvasta kehittämisestä sekä järjestelmien toimivuudesta ja raportoinnista.

Johdat EHS-riskienhallintaa ja toimit Lahden tehtaan työsuojelupäällikkönä sekä yhtiön edustajana turvallisuuteen ja muihin EHS-alueeseen liittyvissä työryhmissä. Yksi päätehtävistäsi on Safety first -kulttuurin edistäminen ja uudistaminen. Lisäksi käynnistät ja ohjaat turvallisuuteen liittyviä kehityshankkeita Lahden tehtaalla yhteistyössä Sandvikin muiden yksiköiden ja globaalin EHS organisaatioiden kanssa. Teet yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoisten yhteistyökumppaneiden kuten tuotannon, protopajan ja työterveyden,  yliopistojen sekä viranomaisten kanssa.

Toivomme sinulta soveltuvaa teknistä (DI tai insinööri) tai vastaavaa koulutusta sekä tehtävää tukevaa työkokemusta. Sinulla löytyy aikaisempaa kokemusta työturvallisuuteen ja siihen liittyvien toimenpiteiden johtamisesta ja hallinnasta. Riskienhallinta teollisessa yrityksessä, ISO-johtamisjärjestelmästandardien tuntemus sekä kouluttajakokemus on iso etu.

Persoonasi on tärkeä meille! Sinulla on innostusta & positiivista otetta turvallisuustoiminnan kehittämiseen ja Safety first -ajattelu on sinulle luonnollista. Sinulla on näyttöä ja onnistumisia erilaisista vuorovaikutus- ja neuvottelutilanteista. Olet kyvykäs johtamaan ja motivoimaan omaa henkilöstöä sekä yhteistyöverkostoja. Työskentelyotteesi on valmentava ja helposti lähestyttävä, hoidat työtehtävät itsenäisesti sekä tiimissä. Koska toimimme sekä paikallisesti että globaalisti hallitset englannin ja suomen kielen sujuvasti.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä jatkuvasti kehittyvässä ja kansainvälisessä teollisuusyrityksessä sekä mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen. Lisäksi tarjoamme kestävään kehitykseen keskittyvän, monipuolisen ja osallistavan yrityskulttuurin, jossa arvoina ovat innovaatio, reilu peli, asiakaskeskeisyys ja voittamisen tahto. Me Sandvikilla uskomme, että kokemusten, näkökulmien ja taustan monimuotoisuus edesauttavat onnistumisia työntekijöillemme, yrityksellemme ja siten myös asiakkaillemme. Tutustu lisää yritykseemme ja työntekijöihimme: Solid Ground stories hubLinkedIn tai Facebook

Lisätietoja/yhteydenotot

Mikko Mönkkönen, paikallisjohtaja, Lahti, 040 688 2701. Yhteydenotot ke 20.10. klo 15-17 ja ti 26.10. klo 13-15.

Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin, p. 0800 1 44444 (klo 8-16).

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 31.10.2021 mennessä. Teemme haastatteluja jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.
Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa home.sandvik/careers. Hakiessasi tehtävää muistathan lisätä myös hakemuksesi kohdassa, jossa pyydetään lisäämään CV. Työpaikan tunnus on R0032478.

Tietoa yrityksestämme

Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2020 konserni työllisti 37 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 160 maassa.

EHS Manager

Lahti
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 01.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
+900 milj. euroa

Jaa työpaikkailmoitus