Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

EHS Manager

Sandvik Mining and Rock Solutions -liiketoiminta-alue on johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja työkalujen sekä huolto- ja teknisten palveluiden tuottaja. Sen tuotteita ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet, murskaimet sekä lastaus- ja kuljetuslaitteet. Turun tehdas suunnittelee, valmistaa ja testaa lastaus- ja kuljetuskalustoa maanalaisiin kovan kiven kaivoksiin.

Nykyisen toimenhaltijan keskittyessä globaalien EHS toimintojen tukemiseen, etsimme EHS Manageria vastaamaan Turun tehtaan ympäristö-, työterveys- ja turvallisuusjärjestelmistä (EHS) ja niiden kehittämisestä.

Tehtäväsi

Vastaat EHS toiminta-alueen toimivuudesta, jatkuvasta parantamisesta sekä raportoinnista. Tehtäviisi kuuluu sertifioitujen johtamisjärjestelmien ylläpitämien ja kehittäminen Turun tehtaalla. Käynnistät ja ohjaat ympäristöön ja työturvallisuuteen liittyviä hankkeita ja ohjelmia Turun tehtaalla yhteistyössä muun organisaation kanssa. Vastaat johdon edustajana työsuojelun yhteistoiminnasta henkilöstön kanssa ja toimit Turun tehtaan EHS tiimin vetäjänä. Teet yhteistyötä ulkoisten yhteistyökumppaneiden kuten osatoimittajien, tutkimuslaitosten, yliopistojen ja viranomaisten kanssa.

Taustasi ja työkokemuksesi

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulutasoista koulutusta sekä kokemusta työturvallisuuden johtamisesta teollisuudessa. Edellytämme EHS johtamisjärjestelmien ja työturvallisuuslainsäädännön tuntemusta. Osaat riskienarviointi ja -hallinta menetelmät ja sinulla on kokemusta vaaratilanne- sekä tapaturmatutkintojen läpiviemisestä. Kokemus kestävän kehityksen ja ympäristöhankkeiden toteutuksesta katsotaan eduksi.

Persoonasi on tärkeä meille! Sinulla on innostusta & positiivista otetta turvallisuustoiminnan kehittämiseen ja Safety first -ajattelu on sinulle luonnollista. Sinulla on ennakoiva ja ratkaisukeskeinen tapa toimia. Sinulla on näyttöä ja onnistumisia erilaisista vuorovaikutus- ja neuvottelutilanteista. Olet kyvykäs johtamaan ja motivoimaan omaa henkilöstöä sekä yhteistyöverkostoja. Työskentelyotteesi on valmentava ja helposti lähestyttävä, hoidat työtehtävät itsenäisesti sekä tiimissä. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä jatkuvasti kehittyvässä ja kansainvälisessä tuotantoympäristössä sekä mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen. Lisäksi tarjoamme kestävään kehitykseen keskittyvän, monipuolisen ja osallistavan yrityskulttuurin, jossa arvoina ovat innovaatio, reilu peli, asiakaskeskeisyys ja voittamisen tahto. Me Sandvikilla uskomme, että kokemusten, näkökulmien ja taustan monimuotoisuus edesauttavat onnistumisia työntekijöillemme, yrityksellemme ja siten myös asiakkaillemme.

Tutustu lisää yritykseemme ja työntekijöihimme: Solid Ground stories hubLinkedIn tai Facebook

Lisätietoja/yhteydenotot

Sini Adamson, EHS Manager, p. 040 701 0456. Yhteydenotot perjantaina 30.9.2022 klo 13-15.

Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin, p. 0800 1 44444 (klo 8-16).

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen sunnuntaihin 16.10.2022 mennessä.
Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa home.sandvik/careers. Hakiessasi tehtävää muistathan lisätä myös hakemuksesi kohdassa, jossa pyydetään lisäämään CV.

Työpaikan tunnus on R0045113.

Tietoa yrityksestämme

Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja  rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2021 konserni työllisti 44 000 henkilöä,  ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa noin 150 maassa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

EHS Manager

Turku
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 17.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
+900 milj. euroa
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti