Skip to main content

Ekstruusiokoneen hoitajia ja tuotantotyöntekijöitä

Amcor on maailman johtava pakkausmateriaalien valmistaja, jolla on noin 50 000 työntekijää ja 250 tehdasta eri puolilla maapalloa. Valkeakosken tehdas kuuluu joustopakkauksia valmistavaa Amcor Flexibles Europe, Middle East and Africa -liiketoimintayksikköön. Amcor Flexibles Valkeakosken tehdas valmistaa kaasutiiviitä pakkauskalvoja kotimaisille ja kansanvälisille elintarviketeollisuuden asiakkaille. Henkilöstöä Valkeakosken tehtaallamme on n. 250.

Elintarvikepakkauksille on nyt kysyntää. Tarvitsemme tuotantoon lisää tekijöitä ja haemme

EKSTRUUSIOKONEEN HOITAJIA, useita paikkoja, vakituiseen työsuhteeseen

Työskentelet jatkuvassa kolmivuorotyössä esktruusiotiimin ammattilaisten kanssa. Olet tiimityöntekijä ja sinulta löytyy ratkaisujen lisäksi positiivista asennetta. Sinulla on aiempaa kokemusta ekstruusiosta ja pakkausalalta, olet teknisesti orientointunut, käytännönläheinen ja kiinnostunut oppimaan lisää joustokalvojen tekemisestä. Sinulla on mielellään plakkarissa prosessinhoitajan tai muu tekninen tutkinto.

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ, useita paikkoja, vakituiseen tai määräaikaiseen työsuhteeseen

Työskentelet katkeavassa kolmivuorotyössä pituusleikkureilla, pakkauskoneella tai materiaalihuollossa yhdessä Jalostus-osaston osaavan tiimin kanssa. Tulet ihmisten kanssa hyvin toimeen ja sinulla on positiivinen asenne. Sinulla on mielellään kokemusta jostakin teollisesta työstä, olet käytännönläheinen ja valmis oppimaan lisää erilaisia tuotantotehtäviä. Jos tutkintoja ei vielä ole tullut suoritettua, et näe sitä esteenä.

Meidän väkemme on oma-aloitteista, joustavaa ja tarkkaa. Täällä tykätään siististä ja turvallisesta työympäristöstä, laadukkaasta työn jäljestä, tehokkuudesta sekä yhdessä tekemisestä.  Arvojamme ovat rehellisyys, yhteistyö, vastuullisuus ja tuloksellisuus. Kilpailukykyisen palkan lisäksi saatat ilahtua henkilöstöeduistamme, joita ovat mm. työsuhdepyörät sekä liikunta-/kulttuurisetelit.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemus s-postilla osoitteeseen ValkeakoskiTyopaikat@amcor.com 19.09.2021 mennessä.  Aloitamme haastattelut sopivien yhteydenottojen jälkeen jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävistä voit kysyä mieluiten s-postilla kimmo.tiitola@amcor.com (Operations Manager) tai marko.hopia@amcor.com (Production Manager).

Ekstruusiokoneen hoitajia ja tuotantotyöntekijöitä

Amcor Flexibles Valkeakoski Oy
Valkeakoski
Määräaikainen ja projektityö, Vakituinen
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 22.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja