Skip to main content

Elektroniikka-asentaja teollisuuteen 2-vuoroon

Oletko vastikään valmistunut elektroniikka-asentaja, valmiina kehittämään uraasi? Tai kokenut pitkänlinjan elektroniikka-alan rautainen ammattilainen vailla uusia haasteita ja haluat työskennellä teollisuudessa 2-vuoro työssä? Meillä on sinulle paikka avoinna!

Etsimme nyt elektroniikka-asentajia kokoonpanotehtäviin määräaikaisiin työsuhteisiin Helsingissä sijaitsevalle asiakasyrityksellemme, hyvin työssään pärjäävällä on erinomaiset mahdollisuudet pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta asianmukaista ammatillista koulutusta tai aiempaa kokemusta elektroniikkalaitteiden kokoonpanosta. Hyvä asenne ja tarkka työote ovat avaintekijöitä työssä menestymisen kannalta. Tällä hetkellä haemme tekijöitä 2-vuoroon.

Kauttamme pääset kehittämään osaamistasi ja ammattitaitoasi osana osaavaa ja motivoitunutta tiimiä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä rohkeasti hakemus, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tai jos jokin mietityttää, kysymyksiin vastaa Anneli Mäki, minut tavoitat joko sähköpostilla anneli.maki@barona.fi tai puhelimella numerosta 044 491 4213.

Hae paikkaa viimeistään 29.09.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: anneli.maki@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Elektroniikka-asentaja teollisuuteen 2-vuoroon

Barona Teollisuus
Helsinki
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 15.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Teollisuus
Helsinki
Barona Teollisuus
Helsinki
Barona Teollisuus
Kerava