Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Elektroniikkakorttien latojia Lahteen

Haemme asiakasyritykseemme töihin näppäriä ja tarkkoja henkilöitä töihin elektroniikkakorttien ladontaan teollisuuteen Lahteen.

Työhön kuuluu teollisuuden tuotteisiin kuuluvien elektroniikkakorttien kasaus, liimaus ja ladontatyöt. Työ on tarkkaa ja itsenäistä, ja vaatii tekijältään näppäryyttä. Kasaat erilaisia kortteja tilauksen ohjeiden mukaisesti. Tehtävään ei edellytetä erityistä taustaa, mutta se vaatii tekijältään hyvää keskittymiskykyä ja itsenäisen työskentelyntaitoa. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen samantyyppisestä työstä.

Kokoonpanotehtävissä tarvittavaa sorminäppäryyttä sinulle on voinut kertyä myös esimerkiksi harrastusten kautta, joissa olet tehnyt tarkkoja tehtäviä tai harrastat esimerkiksi palapelien kasausta.

Työpaikka sijaitsee Lahdessa julkisten kulkuyhteyksien päässä. Töitä tehdään 2-vuorossa arkipäivisin: pääasiassa päivävuorossa ja joka kolmas viikkoa iltavuorossa. Palkkaus Teknologiateollisuuden TES:n mukaan.

Työt alkavat mahdollisimman pian. Töitä on tarjolla kokoaikaisesti väh 4 kk ajan. Hyvin työssään pärjäävällä tarjolla voi olla pidempiaikaisempikin työpaikka. Odotamme, että sitoudut töihin vähintään tuolle ajallle, emme hae pelkkiä kesätyöntekijöitä tällä erää.

Tarjolla on kiinnostava ja tarkkuutta vaativa työ tunnetussa lahtelaisessa yrityksessä. Työtilat tuotannossa ovat valoisat, ergonomiset ja hiljaiset. Vaikka töitä tehdäänkin pääsääntöisesti yksin, ovat työkaverit lähellä tukena.

Hae paikkaa viimeistään 16.06.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: nina.jaaskelainen@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Elektroniikkakorttien latojia Lahteen

Barona Flex
Lahti
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 17.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Jyväskylä
Sotkamo
Hollola
Lappeenranta
Hattula