Skip to main content

Elektroniikkalaitteiden testaaja

Omaatko aiempaa kokemusta elektroniikkalaitteiden kokoonpanosta ja testaamisesta? Olet päässyt tätä jo harjoittamaan aiemmissa työtehtävissäsi ja pärjäät hyvin työssä myös itsenäisesti?

Etsimme juuri sinua elektroniikkalaitteiden testaajaksi Espoon Koskeloon! Työtehtäväsi sisältävät valmiiden laitteiden tarkastamista sekä testaamista erilaisten mittareiden avulla. Työtä tehdään arkisin päivävuorossa. Työt alkavat heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Työ on alkuun määräaikainen Adeccon kautta, jonka jälkeen tarkoitus on työllistyä asiakkaan omille kirjoille. Palkka määräytyy Teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaan.

Työ soveltuu hyvin sähkö- ja automaatioalan osaajalla, joka omaa tarkan ja oma-aloitteisen työotteen. Etua on aiemmasta kokemuksesta vastaavissa tehtävissä.

Tarjolla on paikka ammattitaitoisessa huipputiimissä. Lisäksi mielenkiintoiset työtehtävät ja mahdollisuus oppia paljon uutta.

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostusta ethän epäröi laittaa hakemusta! Kuulemme sinusta mielellämme, joten laita hakemus osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan CV. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Varauduthan mahdolliseen videohaastatteluun!

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Anniina Nyholm puhelimitse 0406822644 tai sähköpostitse anniina.nyholm@adecco.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Anniina Nyholm, anniina.nyholm@adecco.fi

Elektroniikkalaitteiden testaaja

Espoo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus