Skip to main content

Elektroniikkasuunnittelija

DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia elektroniikan sekä huipputeknologian ratkaisuja ja tuotteita. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita. Emoyhtiö DA-Design Oy on perustettu 1995 ja konserni työllistää yli 140 ammattilaista Forssassa, Tampereella, Kaarinassa, Helsingissä ja Oulussa.

Etsimme tiimimme elektroniikan ja mittaustekniikan taitajaa, vakituiseen täysiaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä pääset mukaan monipuoliseen työhön perehtymällä teollisuusautomaation tuotteisiin, näiden suunnitteluun ja verifiointiin. Tehtävääsi kuuluu oleellisesti työskentely asiakkaamme toimipisteessä, joka sijaitsee Tampereella, sekä osallistua asiakkaan teollisuusautomaatiojärjestelmän ylläpitoon, kehittämiseen ja testaamiseen.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

  • soveltuvaa insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa
  • oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä ja oman työn organistointikykyä
  • hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • valmiutta työskennellä asiakkaan toimipisteessä
  • työn dokumentointiin käytettävää englannin kielen riittävää kirjallista ja suullista taitoa

Lisäksi arvostamme EMC-osaamista ja automaatiojärjestelmien tuntemusta.

WWW-osoite: http://www.da-group.com
Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Markku Laitala, puh: +358 29 080 2906, markku.laitala@da-group.fi
Työpaikan osoite: Visiokatu 6 (Hermia 4 -rakennus), 33720 TAMPERE
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 30.01.2022
Jätä hakemus: CV ja vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa osoitteeseen jobs@da-group.fi otsikolla "Elektroniikkasuunnittelija".

DA-Group työnantajana tarjoaa henkilöstölle erinomaiset edut. Kattavien työterveyspalvelujen lisäksi meillä on vapaaehtoinen sairauskuluvakuutus. Työnantajan vakuutus kattaa myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä matkavakuutuksen henkilön ja hänen perheensä ulkomaan lomamatkalle. Sopimusruokailu tarjoaa terveelliset ja maukkaat ateriat sekä lisäksi tarjolla on hedelmät ja juomat. DA-Group tukee merkittävästi myös henkilöstön hyvinvointia ja liikuntaa. Monipuolinen ePassi tarjoaa mahdollisuudet erilaisiin harrastuksiin, ja kulttuurikohteisiin. Forssan päätoimipaikassa on hyvin varustettu kuntosali, uima-allas ja saunatilat.