Skip to main content

Elementtisuunnittelija

Haemme elementtisuunnittelijaa nuorekkaaseen suunnittelutiimiin FM-Haus:lle.

Elementtisuunnittelijana päätehtäväsi on puurakenteisten rakennusten suunnittelu ja mallinnus. Teet 3D-mallinnuksia ja tuotat tuotantokuvia. AutoCAD osaaminen on edellytys tehtävässä toimimiseen. Työskentelet kansainvälisessä tiimissä, jossa työkielenä on englanti.

Toivomme lisäksi sinulta

• Alan koulutusta (esim. rakennustekniikan insinööri/ rakennesuunnittelija)

• kiinnostusta puurakentamista kohtaan

• 3D-suunnitteluohjelmien tuntemusta

• hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä toisaalta myös itsenäisesti

• sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa.

Tehtävä on vakituinen ja voit aloittaa työskentelyn sopimuksen mukaan. Työpisteesi sijaitsee Jokioisilla tai Helsingissä, joissa säännöllinen läsnäolo on tärkeää etenkin tehtävässä alkuun pääsemisen kannalta. Tehtävässä on mahdollista työskennellä osittain etänä, tasapaino etä- ja lähityöskentelyyn rakentuu työsuhteen aikana.

Tässä tehtävässä FM-Hausilla pääset osaksi suomalaista perinteistä yritystä, joka on elementtirakentamisen edelläkävijä. Työskentelet alan osaajien tiimissä, jossa hyvä henki ja yhteistyö ovat avainasemassa.

_Kyseessä on rekrytointi yhteistyössä Baronan kanssa, tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan FM-Haus Oy:n omille kirjoille. _

Hae paikkaa viimeistään 18.06.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: heidi.koski@barona.fi

FM-Haus Oy

FM-Haus Oy on voimakkaassa kasvussa oleva, teollisen puurakentamisen edelläkävijäyritys. Meille tärkeää on henkilöstön tyytyväisyys. Haluamme, että työmme on merkityksellistä ja työntekijämme voivat tuntea ylpeyttä työskentelystään meillä sekä yhdessä saavutetuista tuloksista. Liikevaihtomme on tällä hetkellä noin viisitoista miljoonaa euroa ja työllistämme 85 tilamestaria.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Elementtisuunnittelija

FM-Haus Oy
31600 Jokioinen
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 09.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja