Skip to main content

Elementtityöntekijä

Etsimme asiakkaallemme Luumäelle Etelä-Karjalaan 

 

ELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄ.

 

Työtehtävinä ovat monipuoliset elementtityöt, muun muassa muottien valmistus, raudoitus kuin betonin valaminen. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta jos sinulla on esimerkiksi rakennusalan perustutkinto voit olla etsimämme henkilö. Tärkeintä on hyvä ja reipas työote sekä motivaatio tehdä raskasta tehdastyötä.

 

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhde on aluksi määräaikainen vuokratyösuhde, jonka jälkeen vakinaistuminen asiakkaan kirjoille.

 

Palkka määräytyy kokemuksen mukaan.

 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian sivujemme www.go-on.fi kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lappeenrannan HR-asiantuntija Antti Saira, antti.saira@go-on.fi, 0445859162

 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Elementtityöntekijä

54500 Luumäki
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 22.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus