Skip to main content

Elementtityöntekijät ja avustavat tehtävät

Haemme asiakasyrityksellemme työntekijöitä betonielementtien tuottamiseen.

Työtehtäväsi koostuvat betonielementtien kokonaisvaltaisesta valmistuksesta. Työtehtäväsi voivat vaihdella aina muottien hallinnoinnista, raudoittamiseen sekä elementtien valamiseen.

Toivomme hakijoilta rakennusalan työkokemusta ja/tai koulutusta. Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan myös etuna. Avustaviin tehtäviin hakeutuminen vaatii vastuullista luonnetta ja halua oppia uutta. Työ on todella fyysistä, joten se vaatii hyvää fyysistä peruskuntoa. Hakijalta odotamme töihin tarttuvaa otetta sekä oma-aloitteisuutta. Mikäli sinulla on auto käytössäsi, helpottaa se töihin kulkemista.

Työsuhde on määräaikainen ja se alkaa sopimuksen mukaan. Työn kesto on alustavasti loppuvuoteen. Tarjoamme tehtävään valituille kilpailukykyisen palkan ja kattavan perehdytyksen.

Jos olet ahkera, betonityöskentelyä kaipaava tekijä, laitathan hakemusta rohkeasti tulemaan. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Rekrytointia hoitaa henkilöstökonsultti Jani Haapaniemi puh: 050 5059211. Hakemukset oheisen linkin kautta.

Hae paikkaa viimeistään 03.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: jani.haapaniemi@barona.fi, 050 5059211

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Elementtityöntekijät ja avustavat tehtävät

Barona Teollisuus
Oulu
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja