Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Elinjakson hallinnan asiantuntija, Millog Oy Tampere

Oletko kiinnostunut työskentelemään ja kehittymään elinjakson hallinnan asiantuntijatyössä osana ainutlaatuista työympäristöä? Entä arvostatko reilua johtamiskulttuuria ja näkisit itsesi kehitysmyönteisessä organisaatiossa, jossa panostetaan henkilöstön hyvinvointiin? 

Haemme nyt Millogille Tampereelle

Elinjakson hallinnan asiantuntijaa

Vakituiseen työsuhteeseen osaksi elinjaksopalveluiden ammattilaisista koostuvaa tiimiä, joka tuottaa elinjakson hallinnan asiantuntijapalveluita yhteistyössä Millogin eri yksiköiden kanssa. Tiimiä yhdistää vahva ja monipuolinen tekninen asiantuntijuus, yhteistyö ja hyvä yhteishenki sekä halu aktiivisesti kehittää toimintaa. 

Asiantuntijana osallistut Millogin elinjakson hallinnan palveluiden, toimintamallien sekä prosessien kehittämiseen ja ohjaukseen yhteistyössä tiimisi kanssa. Olet tärkeässä roolissa materiaalihankkeiden eri vaiheissa ylläpitokyvyn ja ylläpidon kustannusten analysoinnissa. Varmistat, että elinjakson hallinnan hyvät toimintatavat siirtyvät eteenpäin eri hankkeisiin. Tunnistat kehityskohteita ja tuotat niihin ratkaisuja. Toimit lisäksi tukena järjestelmäasiantuntijoillemme, jotta heillä on parhaat mahdolliset edellytykset toteuttaa ylläpitoa.

 

Olisitko etsimämme henkilö?

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa tutkintoa esim. kunnossapidon, elektroniikan, sähkötekniikan tai konetekniikan alalta sekä tehtävää tukevaa työkokemusta. Sinulla on kokemusta projektityöstä ja asiakasrajapinnassa työskentelystä. Ymmärrät huolto-ohjelmien kehittämistä ja elinkaarikustannuslaskentaa. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito. 

Työskentelet pääosin asiakasrajapinnassa osana tiimiä, joten vuorovaikutteinen työskentely on sinulle luontaista. Työssäsi toimit aktiivisessa vuorovaikutuksessa ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa, joten hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ovat avainasemassa työssä menestymiseen. Pystyt hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia sekä kehittämään toimintatapoja ja -malleja. Itsesi johtaminen ja määräajoissa pysyminen ovat itsestään selvyyksiä sinulle.

 

Millogilla töissä? 

Tarjoamme kannustavan työyhteisön tuen sekä vaihtelevan ja monipuolisen työn, jossa pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen. 

Olemme vakaa ja vastuullinen työnantaja, niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Kannamme vastuuta sekä omasta että työkavereiden työturvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Teemme töitä yhdessä paremman ja turvallisen tulevaisuuden eteen.

Lupaamme sinulle hyvän perehdytyksen, koulutusta asiantuntijatyön tueksi sekä koko organisaation tuen työssä onnistumiseen. Mietitkö voisiko Millog olla sinun paikkasi? Käy tutustumassa meihin milloglaisiin ja Millogiin työnantajana täältä.

 

Lisätiedot ja hakeminen

Haluatko kuulla enemmän tehtävästä? Soita rohkeasti ja kysy lisää kehitysjohtaja Pekka Saariselta, puh. 040 315 7186 / etunimi.sukunimi@millog.fi  Pekan tavoitat parhaiten 5.8, 11.8 ja 13.8

Odotamme innolla kuulevamme sinusta hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi viimeistään 19.8.2021 osoitteessa Avoimet työpaikat – Ainutlaatuisia elämyksiä | Millog  

 

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi 

 

Elinjakson hallinnan asiantuntija, Millog Oy Tampere

Tampere
Vakituinen

Julkaistu 20.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa

Jaa työpaikkailmoitus