Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Elintarviketyöntekijä

Etsimme asiakkaallemme ELINTARVIKETYÖNTEKIJÄÄ Kuopioon!

Elintarviketyöntekijänä työskentelet monipuolisissa työtehtävissä kalatuotteiden parissa. Kalankäsittelyssä työtehtäviisi kuuluvat esimerkiksi kalan ruodotus ja pakkaaminen pakkauskoneella. Tehtävässä menestymisen kannalta tärkeitä ominaisuuksia ovat hyvät tiimityöskentelytaidot sekä hyvä fyysinen kunto. Saat työtehtäviisi hyvän perehdytyksen joten aikaisempi työkokemus ei ole välttämätöntä -tärkeintä on reipas asenne työntekoon!

Työntekijältä edellytämme:
- hyvää fyysistä kuntoa
- mahdollisuutta työskennellä viileissä olosuhteissa

Eduksi katsomme:
- aikaisempi kokemus tuotanto/elintarviketyöstä
- aikaisempi kokemus pakkauskoneen käytöstä
- hygieniapassi (voi suorittaa myös Go On:in kautta)
- auton käyttömahdollisuus työnpaikan sijainnin ja aikaisten aamujen vuoksi

Työ on pääasiassa arkisin tapahtuvaa päivätyötä (aamuvuoro), mutta mahdollisesti kiireaikaan ajoittain lyhyempiä lauantaivuoroja. Työtä on tarjolla n. 30 h-37,5 / vko. Palkkauksessa noudatamme Kaupan työehtosopimusta (11,50 €/h - 13,08 €/h kokemuksesta riippuen + 7 % olosuhdelisä / h viileässä työskentelystä).

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta. Hakijoiden haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kuopion HR-asiantuntija Maija Kallio, 040 560 3013 (ma-pe 8-16) / maija.kallio@go-on.fi.

Elintarviketyöntekijä

Kuopio
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 11.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus