Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tuotantotyöntekijä Kalavapriikki Oy:lle!

Kalavapriikki Oy valmistaa monipuolisia kalatuotteita tehtaallaan Kuopion Kylmämäessä. Kalavapriikin Kalaonni -tuotteet valmistetaan perinteitä kunnioittaen, mutta nykyteknologiaa hyödyntäen tarkkojen prosessien mukaisesti vahvalla ammattitaidolla. Kalavapriikin vahvuuksia ovat käsityö, osaava henkilöstö, energiatehokkuus ja vastuullisuus. Tutustu lisää yritykseen ja Kalaonni tuotteisiin osoitteessa: www.kalaonni.fi.

Etsimme tuotannon kasvaessa asiakkaallemme Kalavapriikki Oy:lle tuotantotyöntekijää Kuopioon!

Tuotantotyöntekijänä työskentelet monipuolisissa työtehtävissä kalatuotteiden parissa. Kalankäsittelyyn liittyvien työtehtävien lisäksi työhösi kuuluu myös varastointiin liittyviä työtehtäviä. Tehtävässä menestymisen kannalta tärkeitä ominaisuuksia ovat hyvät tiimityöskentelytaidot sekä hyvä fyysinen kunto. Saat työtehtäviisi hyvän perehdytyksen joten aikaisempi työkokemus ei ole välttämätöntä -tärkeintä on reipas asenne työntekoon ja halu oppia uutta!

Toivomme hakijalta:

- Hyviä tiimityöskentelytaitoja

- Valmiutta fyysiseen työhön

Katsomme eduksi hakijalle:

- Aiempi kokemus tuotanto/elintarviketyöstä

- Hygieniapassi 

- Trukilla ajotaito/kokemus varastotyöstä

Tarjoamme sinulle:

- Mukavat työkaverit ja työyhteisön tuen

- Kokoaikaisen päivätyön

- Ruokailuedun

Työ on pääasiassa arkisin tapahtuvaa päivätyötä (n. klo 06-14), mutta mahdollisesti kiireaikaan ajoittain lauantaivuoroja. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä, etsimme tekijää pidempiaikaiseen työsuhteeseen! Palkkauksessa noudatamme Kaupan alan työehtosopimusta (11,50 €/h - 13,08 €/h kokemuksesta riippuen + 7% olosuhdelisä/h viileässä työskentelystä). Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi työpaikan sijainnin sekä aikaisten aamujen vuoksi.

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta. Hakijoiden haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kuopion HR-asiantuntija Maija Kallio, 040 560 3013 (ma-pe 8-16) / [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotantotyöntekijä Kalavapriikki Oy:lle!

Kuopio
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 09.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti