Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Elintarviketyöntekijä eineskeittiöön

Go On Oulu etsii asiakkaalleen Ouluun

ELINTARVIKETYÖNTEKIJÄÄ EINESKEITTIÖÖN.

Hakemamme työntekijä on reipas ja työtä pelkäämätön henkilö, joka kykenee itsenäiseen työhön. Työ on hyvin fyysistä ja sisältää paljon seisomista ja tavaroiden nostelua, joten hakijan on oltava hyvässä fyysisessä kunnossa suoriutuakseen työstään.

Työtä tehdään 2-vuorossa maanantaista lauantaihin klo, 6-23 aikavälillä. Hygieniapassi ja aiempi työkokemus elintarvikealasta tai alan koulutus katsotaan hakijan eduksi. Tärkeintä ovat positiivinen asenne sekä into oppia ja kehittyä työssäsi!

Hakijalle tarjoamme:

  • kokopäivätyön
  • haasteelliset ja monipuoliset työtehtävät
  • kannustavan ilmapiirin ja jatkuvan tuen
  • mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa elintarvikealan ammattilaiseksi

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen, jossa pääset kehittymään elintarvikealan monipuoliseksi osaajaksi.

Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Palkkaus: Elintarvikealan TES
Työn kesto: Aluksi 4kk, jonka jälkeen mahdollisuus pitkäkestoiseen työsuhteeseen

Jos olet tarmokas ja positiivinen työntekijä, joka nauttii säännöllisestä rytmistä ja porukalla tekemisestä, jätä hakemuksesi pikaisesti www.go-on.fi sivujen kautta. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia. Lisätietoa tehtävästä antavat Go On Oulun HR-asiantuntija Ulla Kolehmainen 044 330 8824 sekä HR-koordinaattori Aija-Riina Loukkola 0400 580 352.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti