Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Elintarviketyöntekijä kesäksi

Vieläkö olet vailla kesätöitä? Tykkäätkö nopeatempoisesta ja fyysisestä työstä? Onko sinulla auto käytössäsi? Hae kesätöihin, ja jatka mahdollisesti työsuhdettasi syksyllä sesongin loputtua!

Tässä tehtävässä käsitellään ja suolataan lihaa nopeassa tahdissa. Haemme tehtävään ripeää ja ahkeraa tekijää. Tehtävässä työskennellään aamu- ja iltavuoroissa, klo. 6-21 välisinä aikoina. Kyseessä on määräaikainen sopimus kesän ajaksi, 30-40h/vko, ja mahdollinen jatko syksyllä.

Kulkemisen vuoksi hakijalla tulee olla oma auto käytettävissä.

Toivomme hakijoilta:

• Hyvää fyysistä kuntoa

• Kykyä työskennellä nopeassa temmossa

• Oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta

• Hygieniapassia

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian CV:n kera. Täytämme paikat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa viimeistään 22.06.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: joni.martikainen@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Elintarviketyöntekijä kesäksi

Barona Flex
Kerava
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 23.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus