Skip to main content

ELINTARVIKETYÖNTEKIJÖITÄ

Omaatko reippaan asenteen työntekoa kohtaan ja olet kiinnostunut työskentelemään elintarvikealalla? Meillä Eezyllä on monia erilaisia elintarvikealan tehtäviä tarjolla, kuten liha-alalla, leipomossa ja pakkaustöissä. Voit olla jo alan kokenut tekijä, mutta sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta alalta. Oikea asenne ja oppimishalu ratkaisee!

Jokainen tarjoamamme tehtävä on omanlaisensa, mutta kaikissa yhdistyy seuraava:

Tehtävät edellyttävät reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelytapaa, nopeaa oppimiskykyä, tarkkuutta ja tunnollisuutta. Jokaiseen tehtävään kuuluu asianmukainen perehdytys, koska turvallisten työtapojen ja ohjeiden noudattaminen on elintarviketeollisuudessa tärkeää. Toivomme myös, että olet valmis oppimaan ja sisäistämään elintarviketuotannon vaatiman hygieenisyyden.

Tässä sinulla on oiva mahdollisuus päästä tutustumaan elintarvikealan saloihin. Mikäli olet jo alan kokenut tekijä, osaamisesi on kultaakin kalliimpaa ja toivomme, että pystymme mahdollistamaan toiveidesi mukaisen urapolun.

Tehtävät edellyttävät myös 18-vuoden ikää ja hyvää perusterveyttä. Työpaikat sijaitsevat Turun talousalueella, joihin pääsee kulkemaan julkisilla. Jotkin työpaikat vaativat kuitenkin sijaintinsa vuoksi mahdollisuuden oman auton käyttöön.

Jos kiinnostuit, laitathan pikaisesti hakemuksesi, niin olemme Sinuun yhteydessä haastattelun merkeissä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Liitäthän hakemukseesi myös CV:n.

Jos haluat kysyä tehtävistä lisää, olethan rohkeasti yhteydessä:

Mia Laine
HR-konsultti
0405339161
mia.laine@eezy.fi

ELINTARVIKETYÖNTEKIJÖITÄ

Eezy Oyj
Turku
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 23.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja