Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Elintarviketyöntekijöitä

Oletko nopea käsistäsi? Haluatko keikkatöitä nopeatempoisessa ympäristössä syksyksi? Mikäli vastasit kyllä, laita hakemuksesi heti tulemaan!

Haemme asiakkaallemme Lahteen elintarviketyöntekijöitä tuotantolinjalle valmistamaan pikaruokaa ja kakkuja syksyksi.

Työ on nopeatempoista tuotantolinjatyötä, jota tehdään +6 asteen lämpötilassa. Työtahti on kuitenkin sen verran ripeä, että kylmä ei kerkeä tulla! Linjastolla työskentely on pitkälti manuaalista ryhmätyötä, joten sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot ja suomen kielen taito.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet näppärä sormistasi, motivoitunut ja omaat hyvän asenteen. Työtehtäviisi kuuluu tuotteiden valmistus, pakkaaminen ja muut työnantajan määräämät tehtävät.

Hygieniapassi on pakollinen. Jos sinulla ei ole hygieniapassia niin sen hankkiminen on nopeaa ja kouluttajia löytyy lähes kaikilta paikkakunnilta ja koulutus on lyhyt.

Eduksi luettavat asiat:

  • Suomen kielen taito
  • Auto (pääsee kulkemaan myös julkisilla)
  • 18 vuoden ikä

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään taitojasi elintarviketeollisuudessa ja olemaan mukana eri prosessinvaiheissa. Työtä on tarjolla keikkaluonteisesti 16-40h/vko. Työ on aamuvuoropainotteista, ja vuorot alkavat 7-7:30 välillä.

Käymme hakemuksia läpi jo ennen kuin hakuaika päättyy, joten olethan nopea ja laitat hakemuksen pian!

Hae paikkaa viimeistään 03.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: joni.martikainen@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Elintarviketyöntekijöitä

Barona Flex
Lahti
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 04.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus