Skip to main content

Elintarviketyöntekijöitä Lahteen/Helsinkiin

Oletko nopea käsistäsi? Pärjäätkö viileässä työskentelyssä? Mikäli vastasit kyllä, laita hakemuksesi heti tulemaan. Haemme kevääksi elintarviketyöntekijöitä Lahteen, josta työ jatkuu kesän alussa Helsingissä.

Haemme asiakkaallemme Lahteen elintarviketyöntekijöitä tuotantolinjalle valmistamaan pikaruokaa ja kakkuja kevään ajaksi. Työ tapahtuu Lahdessa toukokuun loppuun saakka, jonka jälkeen työt jatkuvat uusissa tiloissa Itä-Helsingissä.

Työ on nopeatempoista tuotantolinjatyötä, jota tehdään +6 asteen lämpötilassa. Työtahti on kuitenkin sen verran ripeä, että kylmä ei kerkeä tulla! Linjastolla työskentely on pitkälti manuaalista ryhmätyötä, joten sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot ja suomen kielen taito.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet näppärä sormistasi, motivoitunut ja omaat hyvän asenteen. Työtehtäviisi kuuluu tuotteiden valmistus, pakkaaminen ja muut työnantajan määräämät tehtävät.

Hygieniapassi on pakollinen. Jos sinulla ei ole hygieniapassia niin sen hankkiminen on nopeaa ja kouluttajia löytyy lähes kaikilta paikkakunnilta ja koulutus on lyhyt.

Sinulla tulee olla auto, jotta voit liikkua Lahteen. Mikäli olet aikeissa muuttaa pääkaupunkiseudulle kesän 2022 alussa, on tämä oiva mahdollisuus aloittaa työt Lahdessa ja siirtyä työn perässä Helsinkiin. Tarkoituksena on myös järjestää kauempaa kulkevien kanssa kimppakyytejä, jotta töihin kulkeminen helpottuu.

Eduksi luettavat asiat:

  • Suomen kielen taito
  • Auto
  • 18 vuoden ikä
  • Positiivinen ja reipas asenne

Tarjoamme sinulle:

  • Elintarvikealan TES:n palkkauksen (teollisuus) ja projektilisän
  • Mahdollisuuden päästä kehittämään taitojasi elintarviketeollisuuden puolella
  • Mahdollisuuden jatkaa työtä Helsingissä

Työtä on tarjolla määräaikaisesti syyskuun loppuun saakka, josta työ tehdään toukokuun loppuun saakka Lahdessa ja kesäkuun alusta Itä-Helsingissä. Määräaikaisuuden jälkeen jatko on mahdollista. Työ on aamuvuoropainotteista alkaen kello 7-7:30, ma-pe välillä ja työtä on tarjolla 40h/vko.

Käymme hakemuksia läpi jo ennen kuin hakuaika päättyy, joten olethan nopea ja laitat hakemuksen pian!

Hae paikkaa viimeistään 30.01.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: joni.martikainen@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Elintarviketyöntekijöitä Lahteen/Helsinkiin

Lahti
Helsinki
Porvoo
Vantaa
43100 Saarijärvi
Kerava
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus