Skip to main content

Elintarviketyöntekijöitä, Pirkanmaa

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme elintarviketyöntekijöitä Pirkanmaan alueelle!

Etsimme reippaita ja töihin tarttuvia kausityöntekijöitä ruokien valmistus- ja pakkaustehtäviin. Työ on linjastotyöskentelyä ja se alkaa kattavalla perehdytyksellä, joten aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätön edellytys tehtävässä menestyäkseen. Hyvä fyysinen kunto ja mahdollinen hygieniapassi sekä koulutus ja kokemus elintarvike- tai ravitsemusalalta tai tuotantotyöstä katsotaan eduksi.

Työtä on tarjolla kokoaikaisesti syyskuusta jouluun tai vuoden 2021 loppuun saakka. Työtä tehdään arkena 2- ja 3-vuoroissa, joten valittujen henkilöiden tulee olla 18 vuotta täyttäneitä ja valmiita työskentelemään myös iltaisin ja öisin.

Työmatkaa varten oman auton käyttömahdollisuus voi helpottaa vuoroihin kulkemistasi, mutta töihin on mahdollista kulkea myös linja-autolla.

KIINNOSTUITKO? Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja avoimet paikat tullaan täyttämään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kerrothan hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Milja Iivonen, milja.iivonen@nordic.fi, p. 050 320 3992. Voit myös lähettää tekstiviestin, niin otamme sinuun yhteyttä.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme www.nordic.fi. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.