Skip to main content

Elintarviketyöntekijöitä Poutulle

Haemme nyt elintarviketyöntekijöitä Poutun tehtaalle Kannukseen.

Haemme elintarviketyöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin.

Oletko työtä pelkäämätön ahertaja? Nautitko fyysisistä ja monipuolisista työtehtävistä? Oletko oma-aloitteinen ja tunnollinen tekijä? Jos tunnistit itsesi, niin tämä työ saattaa olla juuri sinua varten!

Etsimme reippaita ja oma-aloitteisia tekijöitä Poutun tehtaalle Kannukseen. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä oman toimialansa huippuyrityksessä, mukavat työkaverit sekä mahdollisuuden kehittyä elintarviketeollisuuden ammattilaiseksi.

Työtehtäviin perehdytetään, joten aikaisempi kokemus alalta ei ole pakollista, mutta katsotaan toki eduksi. Tärkeintä on asenne ja halu oppia uusia työtehtäviä. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian ja jatkuvat ainakin elokuun loppuun saakka. Mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä. Työskentely tapahtuu kylmässä tehdasympäristössä, jonka olosuhteisiin kuuluu myös melu ja erilaiset hajut. Työ on seisomatyötä ja sisältää mm. raskaiden tuotteiden nostelua, jonka takia hyvä fyysinen kunto on edellytys.

Valituksi tultuasi sinulta vaaditaan hygieniapassi sekä salmonellatodistus.

Kiinnostuitko? Laita heti hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta. Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuaikana ja paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten hae nyt!

Lisätietoja antaa: Annika Rintamäki, 045 7881 7672, annika.rintamaki@barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 31.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: kokkola@barona.fi, 045 7881 7672

Pouttu Oy

Pouttu on Kannuksessa toimiva vuonna 1938 perustettu liha-alan yritys. Työllistämme tällä hetkellä noin 200 henkilöä ja liikevaihtomme vuonna 2019 oli 45 M€. Tuotteitamme ovat mm. legendaarinen Kannuswursti sekä muut leikkeleet, lihajalosteet, ruokamakkarat, valmisruoat ja uutena tulokkaana MUU-tuoteperhe. Olemme ylpeitä perinteistämme, osaamisestamme ja laadukkaista tuotteistamme.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Elintarviketyöntekijöitä Poutulle

Pouttu Oy
69100 Kannus
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus