Skip to main content

Elintarviketyöntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen

Oletko valmis hyppäämään osaksi suomalaista menestysreseptiä?


Oli neljä kättä ja kaksi kattilaa. Puljonki Oy:n tarina alkoi vuonna 1991, kun kaksi helsinkiläistä keittiömestaria päätti pakata kattilansa ja muuttaa Juukaan, Pohjois-Karjalaan. Tähän päivään mennessä alkuperäinen, noin 100 neliön tuotantotila on kasvanut kuuden tuhannen neliön kokoiseksi tuotantoympäristöksi. Nykyään Puljonki Oy on Euroopan suurin tekijä alallaan ja osa Nestlé konsernia työllistäen noin 60 elintarvikealan ammattilaista. Tuotebrändit Puljonki, Oscar ja CHEF ovat tunnettuja ja keittiömestareiden suosimia kastikkeita, liemipohjia ja fondeja ravintoloissa niin Pohjoismaissa kuin Euroopassakin. Tutustu toimintaan lisää: https://www.youtube.com/watch?v=KF60LZ_M9ag tai https://www.nestleprofessionalfood.fi/


Haemme nyt Juukaan Puljonki Oy:lle kahta ELINTARVIKETYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen kasvaneen kysynnän vuoksi!


Työssäsi tulet toimimaan osana rentoa, osaavaa ja ammattitaitoista tuotannon tiimiä monipuolisissa tuotannon tehtävissä Puljonki Oy:n tehtaalla. Työtehtäviisi kuuluvat mm. tuotannon eri koneiden ja laitteiden käyttäminen ja valvonta, raaka-aineiden käsittely, kirjausten ja tarkistusten tekeminen ohjeistuksien mukaisesti sekä raaka-aineiden siirtäminen trukilla varastosta tuotannon puolelle. Työ ei ole yksitoikkoista linjastotyötä, sillä monipuoliset työtehtävät eri osastoilla tuovat vaihtelua työtehtäviin.


Elintarvikealan koulutus tai aiempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä, saat kattavan perehdytyksen työhösi. Meille tärkeintä on persoonasi ja motivaatiosi työtä kohtaan! Hygieniapassi katsotaan myös eduksi, mutta mikäli sinulla ei tätä ole, sinulle tarjotaan mahdollisuus koulutukseen. Työ on keskeytyvää kolmivuorotyötä. Työviikko alkaa portaittain sunnuntaina klo 14.00 ja maanantain klo 6.00 välillä ja päättyy viimeistään perjantaina klo 22.00. Työtunteja on tarjolla 40h/vko ja palkkauksessa sovelletaan elintarvikealan työehtosopimusta.


Odotamme Sinulta

-reipasta asennetta ja motivaatiota työhön

-huolellista ja tarkkaa työotetta

-ymmärrystä ja halua toimia työ- ja tuoteturvallisesti

-valmiutta uuden oppimiselle


Tarjoamme Sinulle

Rennon, kannustavan työporukan ja monipuolisten työtehtävien lisäksi laajan työterveyshuollon, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, polkupyöräedun sekä ePassin. Lisäksi sinulla on mahdollisuus kehittyä urapolullasi niin sisäisesti Puljonki Oy:llä kuin kansallisesti ja kansainvälisesti Nestléllä.


Liity rohkeasti osaksi Puljonki Oy:n menestystarinaa ja hae tehtävää pikimmiten, kuitenkin viimeistään 24.7.2022. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia haun aikana ja tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Rekrytoinnista vastaa Adecco Finland ja kaikki lisätiedustelut tehtävästä antaa rekrytoinnista vastaava Heidi Hämäläinen p. 040 558 9342/ heidi.hamalainen@adecco.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa: Heidi Hämäläinen, heidi.hamalainen@sihti.fi

Elintarviketyöntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen

83900 Juuka
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 23.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus