Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Elinvoimajohtaja

Espoo uudistuu ja vahvistaa kaupungin elinvoimaisuutta perustamalla uuden elinvoiman tulosalueen, jonka johtoon etsimme nyt Elinvoimajohtajaa.

Elinvoiman tulosalueen tavoitteena on kaupungin elinvoiman vahvistaminen sekä yhteistyön syventäminen sidosryhmien kanssa. Erityisen tärkeää on yhteistyö yritysten ja yrittäjien, yliopistojen, ammattikorkeakoulujen ja tutkimuslaitosten kanssa. Samalla vahvistamme myös kulttuurin ja liikunnan roolia Espoon elinvoiman rakentajina, sekä tuemme Espoo-tarinan toimeenpanoa elinvoima- ja kilpailukykytavoitteissa.

Tulosalue muodostuu kolmesta tulosyksiköstä; elinkeino ja työllisyys -tulosyksiköstä, kulttuurin tulosyksiköstä ja liikunnan ja urheilun tulosyksiköstä.

Elinvoimajohtajana vastaat Espoon elinkeinopolitiikan strategisesta suunnittelusta ja toteutuksesta suoraan kaupunginjohtajan alaisuudessa. Kolmesta tulosyksiköstä muodostuvan tulosalueen johtajana edistät kuntalaisten hyvinvointia ja kestävää kehitystä valtuuston päätösten mukaisesti, vastaat tulosalueen toiminnan tuloksellisuudesta ja taloudellisuudesta sekä yhteen toimivuudesta kaupunkiorganisaatiossa.

Elinvoimajohtajana vahvistat osaltasi Espoota avoimena tieteen, taiteen ja talouden maailmanluokan innovaatioympäristönä. Huolehdit myös metropolialueen kilpailukykystrategian toteutuksen edellyttämästä yhteistyöstä, ja vastaat elinkeinopoliittisen seutuyhteistyön kehittämisestä sekä kansainvälisten hankkeiden ja yhteistyön koordinoinnista.
 
Tehtävässä pääset kehittämään kaupungin elinkeinopolitiikkaa ja omaa toimenkuvaasi. Toimit näköalapaikalla aktiivisesti kehittyvässä organisaatiossa ja innostavassa asiantuntijayhteisössä yhdessä Euroopan innovaatiopääkaupungeista ja pääset vaikuttamaan lähes 300 000 asukkaan kaupungin tulevaisuuteen.
 

Ensimmäinen haastattelukierros järjestetään 24.5. klo 9.00-11.00, 26.5. klo 8.00-12.00 ja 27.5. klo 14.00-16.00. Henkilöarvioinnit järjestetään viikolla 22 ja toinen haastattelukierros 10.6. klo 13.00-15.00 ja 11.6. klo 10.30-13.00.

Työpaikan nimi: Espoon kaupunki, Elinvoiman tulosalue
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään yritys-, yliopisto- ja AMK-tutkimus- ja innovaatiokentän tuntemusta, johtamiskokemusta, strategista kehittämisotetta ja sujuvaa englannin kielen taitoa.

Arvostamme kokemusta kansainvälisten verkostojen ja kehittämishankkeiden johtamisesta, verkostomaista toimintatapaa ja julkishallinnon tuntemusta.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä, 09 81621, jukka.makela@espoo.fi ja henkilöstöjohtaja Kimmo Sarekoski, 050 3515087
Työpaikan osoite: Virastopiha 2 C, 02770 ESPOO
Palkkaus: KVTES
Työ alkaa: 1.8.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 17.05.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-01-118-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 29.04.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Elinvoimajohtaja

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 17.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus