Skip to main content

Energia-alan (sähköverkkoala) kouluttaja

Haemme loistoduuniin energia-alan (sähköverkkoala) kouluttajaa

Olet kiinnostunut ammatillisesta kouluttamisesta TAKKin ainutlaatuisissa oppimisympäristöissä. Haluat kehittyä energia-alan ammattitutkintojen ja  erikoisammattitutkintojen näyttöjen arvioijana yhteistyössä työelämän edustajien kanssa. 

Pidät opiskelijoiden ohjaamisesta TAKKin sähkökenttä -oppimisympäristön käytännön työharjoituksissa. Sinulla on ammattitaitoa, jota pystyt hyödyntämään opetustilanteissa. Haluat kehittää opetustehtäviä ja -harjoituksia. Sähköisten järjestelmien käyttäminen ja hyödyntäminen opiskelijoiden ohjauksessa ei tuota sinulle ongelmia.

Edellytämme

  • alalle soveltuvaa koulutusta, esim. ammattitutkinto, erikoisammattitutkinto tai insinööri
  • työkokemusta sähköverkko-, sähköasema- ja/tai voimajohtotöistä
  • ammattitaitoa, jota pystyt hyödyntämään opetustilanteissa.

Arvostamme 

  • sähkötyöturvallisuusosaamista yli 1 kV asennuksissa
  • vahvaa sähkötyöturvallisuusasennetta ja -osaamista 
  • hyviä verkostoja alan yrityksiin
  • hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja.

Mitä saat

TAKK on laatupalkittu vakaa työnantaja, joka pitää huolta työntekijöistään. Tarjoamme mm. kattavat työterveyspalvelut, liikuntaryhmiä sekä kuntosalin vapaan käytön. Pitkäjänteisellä hyvinvointiohjelmalla tuemme koko henkilöstön hyvinvointia. Mittaamme henkilöstön tyytyväisyyttä säännöllisesti.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot perustuvat Ammatillisten aikuiskoulutuskeskusten työehtosopimukseen. 

Lisätiedot

Lisätietoja työtehtävästä antaa kouluttaja Jaana Harju ma-pe klo 15-16 puhelimitse 044 7906610 ja sähköpostitse jaana.harju@takk.fi   

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK on säätiöpohjainen, monialainen ammatillinen kouluttaja ja työelämän kehittäjä. Vuosittain TAKKissa opiskelee yli 11 000 aikuista ja henkilöstöä on n. 250. Liikevaihto vuonna 2020 oli 24 M€. TAKK toimii eurooppalaisen laatujärjestelmän EFQM:n mukaisesti. Vuonna 2020 ansaitsimme opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon.