Skip to main content

Energia-asiantuntija

Vahanen-yhtiöt on nyt osa AFRYä. AFRY on Euroopan johtavia suunnittelu- ja konsultointiyhtiöitä, joka vauhdittaa muutosta kohti kestävää yhteiskuntaa. AFRYllä työskentelee 17 000 omistautunutta rakennetun ympäristön, teollisuus- ja energia-alojen sekä digitalisaation asiantuntijaa, jotka kehittävät kestäviä ratkaisuja tuleville sukupolville ympäri maailman. Making Future

Toimintamme kasvaessa haemme energia-asiantuntijaa

Uusien hankkeiden myötä haemme energia-asiantuntijaa työkaveriksi taloteknisten palveluiden energiaryhmään Turun toimistollemme. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. 

Energia-asiantuntijan tehtäviin kuuluvat mm. energiaselvitysten tekeminen, energiaratkaisujen, kuten maalämpö, lämmöntalteenotto tai aurinkosähköratkaisujen suunnittelu- ja rakennuttamistehtävät sekä energiahankkeiden valvontatehtävät. Lisäksi tehtävään kuuluu vahvasti yrityksen muiden asiantuntijoiden tukeminen energia-asioissa.  Tehtävässä pääset kehittämään rakennuskantaa kohti ympäristöystävällisempää ja energiatehokkaampaa tulevaisuutta. Lisäksi pääset johtamaan hankkeita aina esiselvitysvaiheesta hankkeen toteutukseen asti. 

Etsimällämme henkilöllä on

  • Tehtävään soveltuva energia-alan koulutus (esim. insinööri tai DI)
  • Kokemusta suunnitteluohjelmistoista (esim. CADS) sekä MS Office osaamista
  • Kykyä hallita useita projekteja samanaikaisesti
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Erinomaista suomen kielen taitoa. 
  • Kokemus projektien johtamisesta ja asiakastyöstä katsotaan eduksi. 

Arvostamme aktiivista työskentelyotetta, määrätietoisuutta sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Laajojen kokonaisuuksien hahmottaminen, priorisointi ja sopeutumiskyky ovat myös tärkeitä ominaisuuksia työssä menestymiseksi. Menestyksemme on sidoksissa työntekijöidemme ammattitaitoon, kokemukseen, omistautumiseen ja tietoon. Me AFRYllä arvostamme yrittäjähenkisyyttä, asiakaskeskeistä ajattelutapaa sekä ongelmanratkaisuun pyrkivää positiivista asennetta.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä. Saat erinomaisen ympäristön kehittyä kykyjesi mukaisesti. Meillä on rento ja asiantunteva työilmapiiri, jossa on mukava työskennellä. Työmme on vaativaa, mutta vaativuuden vastapainona on vapaus, kuten joustava työaika ja etätyömahdollisuudet. Meillä voi syventää osaamistaan tietyllä sektorilla tai laajentaa osaamistaan uusille alueille omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti.

Me AFRYllä haluamme olla rakentamassa kestävää tulevaisuutta ja löytää aina parhaat ratkaisut, jotka palvelevat paitsi asiakkaitamme myös laajemmin yhteiskuntaa. Olemme moderni työnantaja, jonka arvot pohjaavat vahvasti pitkäjänteiseen kestävään kehitykseen.

Lue lisää AFRYstä työnantajana ja mitä työntekijämme kertovat työstään.

Työsuhde-edut 

Tuemme henkilöstöä lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta- ja työmatkaeduilla. Etätyössä ja vapaa-ajalla henkilöstöä suojaa tapaturmavakuutus. Henkilöstön käytössä on myös kattavat työterveyshuollon palvelut. 

Vastuullisuus 

Vastuullisuus, kestävän toiminnan edistäminen ja kestävien ratkaisujen luominen ovat osa AFRYn liiketoimintastrategiaa ja kaiken liiketoimintamme keskiössä. Yhdistämällä viimeisimmät teknologiat asiantuntijoidemme huippuosaamiseen luomme asiakkaillemme kestävää liiketoimintaa.  Lue lisää vastuullisuustavoitteistamme.

Hakemukset ja lisätiedot

Jätä hakemuksesi alla olevasta linkistä viimeistään 15.7.2022 aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Markus Eklund, puhelin 050 3022 239, markus.eklund@vahanen.com.