Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Engineering Manager (EIA)

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kokenutta
Engineering Manager, EIA (Electrification, Instrumentation and Automation)
Tehtävässä pääset mukaan pilotointi- ja kaupallistamisvaiheessa olevaan kiertotalouteen keskittyvään yritykseen. Työpaikka sijaitsee Espoossa. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Suunnittelupäällikkönä osallistut teknologian pilotointiin liittyviin kehitysprojekteihin sekä teollisen mittakaavan laitossuunnitteluun. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. suunnittelutoimistot sekä laite- ja sovellusvalmistajat. Tulevaan tehtävääsi sisältyy erityisesti tehdaskonseptimme jalostaminen teollisiksi ratkaisuiksi, ja siinä erityisesti tehtaan sähkö-, instrumentointi- ja automaatioratkaisut (SIA). Osallistut mm. tulevan tehdasprojektimme toteutussuunnitteluun. Otat vastuullesi osakokonaisuuksien suunnittelun ohjaamisen ja toimeenpanon projektimaisessa toimintaympäristössä. Tehtävässä raportoit operatiiviselle johtajalle.

Viihdyt erilaisten ihmisten parissa, olet analyyttinen ja kykenet hahmottamaan kokonaisuuksia. Sinussa on rohkeutta rakentaa uutta ja saat asioita aikaiseksi. Kykenet työskentelemään niin yksityiskohtien kuin monimutkaisten kokonaisuuksienkin parissa.

Odotamme:

• Kokonaisvaltaista ymmärrystä prosessi- tai kemianteollisuuden sähkö-, instrumentointi- ja automaatioratkaisuista (SIA)

• +10 vuoden työkokemusta monipuolisista suunnittelutehtävistä esim. insinööri- tai konsulttitoimistossa tai alan teollisuuden parissa

• Kokemusta käytännön töistä prosessiteollisuusympäristössä

• Soveltuvaa teknistä ylempää korkeakoulututkintoa

• Kykyä viedä läpi selvitys- ja suunnitteluprojekteja sekä itsenäisesti että tiimissä

• Kykyä toimia yhteyshenkilönä yhteistyökumppaneidemme suuntaan ja ohjata heidän työtään tavoitteidemme mukaisesti

• Rohkeaa ja ennakkoluulotonta asennetta

• Keskustelukykyä ja tiimityötaitoa

• Kokemusta kansainvälisestä ympäristöstä

• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme:

• Mielenkiintoisen työympäristön kasvavassa kansainvälistyvässä yrityksessä.

• Mahdollisuuden vaikuttaa omalla osaamisella isojen haasteiden ratkaisemisessa

• Hyvät työkalut ja mukavan työyhteisön, jossa on kokeneita kollegoita

Lue lisää:

https://infinitedfiber.com/2021/04/20/infinited-fiber-company-plans-to-build-eur-220-mln-flagship-factory-in-finland/

https://infinitedfiber.com/2021/07/05/infinited-raises-eur-30-million-adidas-and-bestseller-among-new-investors-hm-group-leads-financing-round/

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae tehtävää ja liitä mukaan CV, palkkatoivomuksesi sekä hakemusteksti, jossa kerrot, miksi juuri sinä sopisit tehtävään. Lisätietoja tehtävästä antaa Tero Taipale numerosta 050 344 2982, sekä Kristiina Vormala Barona Engineeringilta 040 837 4019, parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.

Hae paikkaa viimeistään 31.08.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: 040 837 4019

Infinited Fiber Company Oy

Infinited Fiber Company on teknologiayritys, jonka tavoitteena on tehdä tekstiilien kiertotaloudesta totta. Uraauurtava teknologiamme muuttaa selluloosapitoiset materiaalit, kuten käytetyt vaatteet, jätekartongin tai vaikkapa vehnän- tai riisinoljen, laadukkaaksi Infinna™-tekstiilikuiduksi, joka näyttää ja tuntuu pehmeältä ja luonnolliselta kuin puuvilla. Infinna™ on biohajoavaa eikä sisällä mikromuoveja. Siitä valmistetut tekstiilit voidaan kierrättää samassa prosessissa yhdessä puuvillapitoisen tekstiilijätteen kanssa. Pääkonttorimme sijaitsee Espoossa. Lisätietoja: https://infinitedfiber.com

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Engineering Manager (EIA)

Infinited Fiber Company Oy
Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 01.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus