Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Ennakkohuoltoasentaja

Vantaan Energia on yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä. Tuotamme lämpöä ja sähköä sekä myymme lämpöpalveluita. Mahdollistamme asiakkaillemme sujuvan arjen tuottamalla ilmastoystävällisesti jatkuvasti kehittyviä palveluita.

Energia-alalla on merkityksellinen rooli ilmastonmuutoksen hillitsemisessä. Haluamme olla osa ratkaisua. Olemme kasvava kiertotalousenergiayhtiö, joka panostaa hiilineutraalien energiaratkaisujen löytämiseen: luovumme turpeesta vuonna 2021 ja kivihiilestä vuonna 2022. Energiantuotantomme on vapaa fossiilisista polttoaineista vuoteen 2026 mennessä. www.vantaanenergia.fiHaussa etevä ennakkohuoltoasentaja Suomen suurimmalle jätevoimalalle!
Haemme nyt ennakkohuoltoasentajaa tuotannon konetekniseen kunnossapitoon varmistamaan mahdollisimman häiriöttömän energiantuotannon asiakkaitamme varten. Työtehtäviisi kuuluu ensisijaisesti koneiden ja laitteiden voiteluhuoltoa. Työnkuvaasi kuuluu lisäksi ennakkohuolto- ja kunnonvalvontajärjestelmien ylläpitoa ja tulosten raportointia sekä laitteiden kunnonvalvontaa mm. värähtelymittauksia ja niiden tulosten analysointia. Tämän katsomme eduksesi ja tarvittaessa koulutamme sinut tähän. Tukikohtanasi toimii Itä-Vantaalla sijaitseva jätevoimalamme, mutta liikut työssäsi myös muilla voimalaitoksillamme Vantaalla ja Järvenpäässä.

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Nykyaikainen vastuullinen energiantuotanto ja ilmastonmuutoksen hillitseminen edellyttävät innovatiivisia uusia ratkaisuja. Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Mielestämme sinun on lisäksi hyvä tietää, että

  • Työsi on monipuolista ja vaihtelevaa, sillä jätevoimalan voimalaitosprosessi sisältää monen tyyppisiä laitteita ja laitekokonaisuuksia.
  • Saat työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti kantaen vastuun omasta työpanoksestasi.
  • Pääset osaksi hyvää työporukkaa, jossa on korkea työntekomoraali ja jossa työkavereita kannustetaan hyviin työsuorituksiin.
  • Sinulla on lupa kehittää omaa työtäsi ja osaamistasi.

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista uudistushenkinen kehittäminen ja työntekijöiden ammattitaidon kehittymisen tukeminen muuttuvassa maailmassa. Lisäksi olemme aina panostaneet työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen sekä moderneihin työvälineisiin.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISEN AVAIMET
Me saamme energiaa onnistumisista! Organisaatiossamme arvostetaan aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä tehtävässä:

  • Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus, esimerkiksi kone- tai metallialalta.
  • Olet työssäsi oma-aloitteinen.
  • Olet jo työskennellyt useamman vuoden monipuolisissa kunnossapitotehtävissä teollisuusympäristössä ja sinulla on kokemusta voiteluhuollosta.
  • Hyödynnät sujuvasti kunnossapitojärjestelmää osana työtäsi.

LISÄTIEDOT
Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana? Lisätietoa tehtävästä antaa sinulle ennakkohuoltoesimies Amir Näveri, puh. 050 411 7492 tai [email protected].
Teetämme valitulle henkilölle huumausainetestin ja turvallisuusselvityksen.

HAKUOHJEET
Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa tehtävään soveltuvaa kokemusta sinulla on ja miksi olet mielestäsi sopiva henkilö tähän tehtävään. Hae tehtävää täyttämällä hakemuksesi urasivullamme 9.5.2021 mennessä. Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Vantaan Energia vaikuttavuus

Vantaan Energia synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Vantaan Energia synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja biodiversiteettiin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Vantaan Energia

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Vantaan Energia Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti