Skip to main content

Ensiavun asiantuntija

Haemme nyt Punaisen Ristin Lapin piiriin kehittämisorientoitunutta terveyden edistämisen ja ensiavun asiantuntijaa vastaamaan piirin ensiapuryhmätoiminnasta ja terveyden edistämisen kehittämisestä sekä ylläpidosta.

Monipuolisessa tehtävässä kehität Lapin piirin alueella Punaisen Ristin ensiapu- ja terveyspalvelutoimintaa sen eri muodoissa. Tehtäviisi kuuluu ohjata ja tukea osastojen vapaaehtoistoimintaa sekä työskennellä eri verkostoissa ja eri yhteistyökumppaneiden kanssa Punaisen Ristin ensiapu- ja terveyspalvelutoiminnan mahdollistamiseksi ja Punaisen Ristin muun toiminnan edistämiseksi.

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulutasoinen koulutus. Suomen kielen taitosi on sujuvaa ja arvostamme myös englannin kielen osaamista. Sinulla on kokemusta viranomaisverkostoista ja tunnet järjestömaailmaa sekä vapaaehtoistoimintaa. Olet kiinnostunut kouluttamaan ja innostamaan ihmisiä ensiavun ja terveyden edistämisen alueilla. Työssäsi tarvitset ajokorttia ja valmiutta matkustamiseen sekä viikonloppu- ja iltatyöskentelyyn.

Tehtävässä tarvitset myös vahvaa kokonaisuuksien hallintaa, kykyä toimia laaja-alaisesti ja nopeaa reagointikykyä sekä joustavuutta vaihtuvissa tilanteissa. Omaat erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Toimit sujuvasti ja mielelläsi verkostoissa ja rakennat aktiivisesti yhteistyötä eri sidosryhmien suuntaan. Haluat oppia uutta ja kehittyä työssäsi.
Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä yhdessä maailman tunnetuimmista järjestöistä. Liity aktiiviseen joukkoomme!

WWW-osoite: http://rednet.punainenristi.fi/lappi
Yhteystiedot: Veli-Matti Ahtiainen 0400398217 veli-matti.ahtiainen@redcross.fi
Työpaikan osoite: Lähteentie 10, 96400 ROVANIEMI
Palkkaus: Järjestö Tes mukainen
Työ alkaa: tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 20.05.2022 klo 16:00
Jätä hakemus: Lähetä työhakemus ansioluetteloiden ja palkkatoivomuksen kanssa osoitteeseen veli- matti.ahtiainen@redcross.fi viimeistään 23.05.2022 klo 16.00 mennessä.
Ilmoitus jätetty: 03.05.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11390655

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Ensiavun asiantuntija

Suomen punainen risti Lapin piiri
Rovaniemi
Vakituinen, Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 04.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus