Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Erikoiskirjastovirkailija

Haluatko tehdä merkityksellistä ja tärkeää kirjastotyötä Vuosaaren alueen monikulttuurisessa palveluympäristössä? Vuosaaren-Sakarinmäen kirjastoon etsitään innostunutta ja oma-aloitteista erikoiskirjastovirkailijaa lasten- ja nuortentiimiin edistämään monipuolista lukutaitoa, digitaalisia valmiuksia ja osallisuutta. Hakijalta toivomme taitoa ja valmiuksia lasten ja nuorten päivittäisiin kohtaamisiin kirjastossa ja sen lähialueella.

Työsi yhtenä tärkeänä painopisteenä on lasten ja nuorten digiosaamisen tukeminen, joten toivomme sinulta monipuolista tietoteknistä osaamista sekä valmiutta ja intoa opastaa asiakkaitamme digitaalisten palveluiden käytössä. Työhösi liittyy myös pedagogisten verstaspalveluiden kehittäminen ja tuottaminen lapsille ja nuorille, joten kokemus niistä katsotaan sinulle eduksi. Toimit osana Vuosaaren kirjaston lasten ja nuorten viestintätiimiä ja omaat valmiuksia ja taitoa mm. sosiaalisen median sisältöjen tuottamiseen ja olet myös mukana järjestämässä lapsille ja nuorille suunnattuja tilaisuuksia, tapahtumia ja työpajoja.

Asiakaspalvelu ja kirjaston digiopastus kuuluvat työtehtäviisi ja tulet hyvin toimeen kaikkien asiakasryhmien kanssa. Työhösi sisältyy myös kirjaston logistiikkaa, kokoelmien järjestämistä ja hoitoa sekä tilojen viihtyisyydestä ja tuvallisuudesta huolehtimista. Erikoiskirjastovirkailijana pääset mukaan kehittämään kirjastopalveluita yhdessä työyhteisön, asiakkaiden ja Idän alueen lasten- ja nuortentiimin kanssa. Odotamme sinulta asiakaslähtöisyyttä sekä hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja.

Haemme erikoiskirjastokirjastovirkailijaa vakituiseen työsuhteeseen Helsingin kaupunginkirjaston itäiselle palvelualueelle. Työaika on 36 tuntia 15 minuuttia/viikko. Työhön sisältyy säännöllistä ilta- ja lauantaityötä.

Tehtävän vaatimukset:
Erikoiskirjastovirkailijan tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on ammatillinen perustutkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 35 opintoviikon/60 opintopisteen laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot tai tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto.

Lisäksi tehtävässä edellytetään:
Hyvää suomen kielen ja tyydyttävää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Eduksi luetaan:
Työsi yhtenä tärkeänä painopisteenä on lasten ja nuorten digiosaamisen tukeminen, joten eduksesi luetaan monipuolinen tietotekninen osaaminen sekä valmius opastaa kaikkia asiakkaitamme digitaalisten palveluiden käytössä. Työhösi liittyy myös pedagogisten verstaspalveluiden kehittäminen ja tuottaminen lapsille sekä nuorille, joten kokemus niistä katsotaan sinulle eduksi. Toimit osana Vuosaaren kirjaston lasten ja nuorten viestintätiimiä ja eduksesi luetaan kokemus mm. sosiaalisen median sisältöjen tuottamiseen.

Yhteystiedot: Heli Kolehmainen, palvelupäällikkö, Vuosaaren kirjasto, puh: 040 6266212, heli.kolehmainen@hel.fi
Työpaikan osoite: Mosaiikkitori 2, 00980 HELSINKI
Palkkaus: 2509,08 euroa/kk
Työ alkaa: 1.6.2021
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 20.05.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=KUVA-05-26-21
Ilmoitus jätetty: 06.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Erikoiskirjastovirkailija

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 20.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Similar jobs

Kankaanpää
Marttila
Seinäjoki
Seinäjoki