Skip to main content

Erikoislääkäri ja erikoistuvia lääkäreitä Fysiatria

Haemme fysiatrian erikoislääkäriä HUS Hyvinkään sairaanhoitoalueelle vakituiseen työsuhteeseen.

Haemme myös erikoistuvia lääkäreitä sijaisuuksiin (fysiatriaan erikoistuva tai reunakoulutuksena esimerkiksi yleislääketieteeseen tai työterveyshuoltoon erikoistuvalle).

Hyvinkään sairaala on HUSin 24/7 päivystävä sairaala, jossa yhteispäivystyksen lisäksi on keskeisten erikoisalojen etu- ja takapäivystykset, synnytystoiminta ja 24/7 leikkaustoiminta. Sairaalassa on hyvät tutkimus- ja hoitomahdollisuudet. Yhteistyö muiden erikoisalojen ja perusterveydenhuollon kanssa on sujuvaa. Sairaalassa on panostettu alueellisten hoitoprosessien kehittämistyöhön. Yhteistyö yliopistosairaalan ja perusterveydenhuollon kanssa perustuu tiiviiseen kanssakäymiseen ja sovittuun työnjakoon. 

Hyvinkäälle on hyvät kulkuyhteydet niin junalla, bussilla kuin autollakin – autolla puolessa tunnissa pääkaupungista. Työajoista voidaan sopia joustavasti.

Fysiatria on osa medisiinistä tulosyksikköä, neurologian ja fysiatrian vastuualuetta. Sairaalassa on alueellinen apuvälineyksikkö. KeuSoten vaativan kuntoutuksen osastojen kanssa tehdään yhteistyötä. Fysiatrialla on 2 vuoden erikoistuvan lääkärin koulutusoikeudet.

Tehtävänäsi on kliinisen työn lisäksi kehittää fysiatrian poliklinikan toimintaa, yhteistyötä vuodeosastojen ja perusterveydenhuollon kanssa. Yhteistyökumppaneitasi ovat muiden erikoisalojen, hoitotyön ja kuntoutuksen asiantuntijat sekä HUSissa että KeuSotessa. Osallistut myös HUS/HYKS Ervan lääkinnällisen kuntoutuksen ja fysiatrian yhteistyöhön ja kehittämiseen.

Odotamme sinulta:
-Halua ja kiinnostusta kehittyä työssäsi
-Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä aktiivista ja joustavaa työotetta
-Halua ja kiinnostusta osallistua ja kehittää alaasi
Tarjoamme sinulle:
-Hyvän perehdytyksen ja säännöllisen koulutuksen
-Mahdollisuuden kehittää toimintaa virkeässä työyhteisössä
-Ison HUS konsernin tuen ja edut

Työn voi aloittaa pikaisestikin, sovitaan hakijan kanssa sopiva ajankohta. 

Tule hyvän työn tekijäksi HUSiin! Lähetä hakemuksesi hakuajan loppuun 23.12.2021 mennessä.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Erikoislääkäri: Erikoislääkärin pätevyys soveltuvalla erikoisalalla ja lisäksi laillistettu lääkäri tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.

Haettavana olevan viran kohdalla soveltuva erikoisala on fysiatria.

Erikoistuva lääkäri: Laillistettu lääkäri tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat medisiinisen tulosyksikön johtaja Terhi Martikainen, puh. 050 427 5876 ja ylilääkäri, Saija Paavola, puh. 040 627 9137.
 

Erikoislääkäri ja erikoistuvia lääkäreitä Fysiatria

HUS
Hyvinkää
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 25.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus