Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Erikoislääkäri Ortopedia

Haemme erikoislääkäriä ortopedian vastuualueelle.

Hyvinkään sairaala on HUSin monierikoisalainen 24/7 päivystys- ja synnytyssairaala, jonka leikkaustoiminnasta noin 25 % on päivystyskirurgiaa.

Tuliterät tilat v.2019 käyttöönotetussa leikkausyksikössä ja modernit laadukkaat lääketieteelliset tavat hoitaa potilaita varmistavat tehokkaat palvelut sairaanhoitoalueen voimakkaasti kasvavalle väestölle - väestö on jo nyt yli 190 000. Olemme osa HUSia, ja sekä Hyksin että Helsingin yliopiston kanssa tehtävä yhteistyö varmistaa tekijöiden onnistumisen työssään.

Sairaalan operatiiviseen tulosyksikköön kuuluva ortopedian vastuualue tuottaa ortopedisia- ja käsikirurgisia palveluja alueensa väestölle ja HUS koordinaatiossa koko HUS sairaanhoitopiirin potilaille. Olemme HUS valmiussuunnitelman mukainen traumatologian yksikkö ja traumatologisten potilaiden erikoissairaanhoidon tuki perusterveydenhuollon yksiköiden toimintaan on merkittävä. Kirurgian erikoislääkärikoulutus on oleellinen osa vastuualueen toimintaa.

Haemme erikoislääkäriä ortopedian vastuualueelle. Ortopedisen kliinisen työn lisäksi pääset vastaamaan erikoistuvien lääkäreiden ortopedian koulutuksesta ja rakentamaan yhteistyössä ylilääkärin kanssa kirurgian koulutusta uuden osaamisperustaisen erikoislääkärikoulutuksen vaatimusten mukaisesti.

Edellytämme kykyä toimia moniammatillisessa yhteisössä, hyviä yhteistyötaitoja, joustavaa työotetta, kokemusta erikoistuvien lääkäreiden koulutuksesta ja halua kehittää laadultaan erinomaista erikoislääkärikoulutusta Hyvinkään sairaalassa. 

Työ alkaa 13.9.2021 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisellä työnhakulomakkeella.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Erikoislääkärin pätevyys soveltuvalla erikoisalalla ja lisäksi laillistettu lääkäri tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.

Haettavana olevan viran kohdalla soveltuva erikoisala on ortopedia tai ortopedia- ja traumatologia.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivisen tulosyksikön johtaja Ulla Keränen, p. 040 846 0172.
 

Erikoislääkäri Ortopedia

HUS
Hyvinkää
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 25.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus