Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Erikoisohjaaja

Erikoisohjaaja, Eteva kuntayhtymä, Asiantuntijat, Elämän tuki, Lahti Eteva kuntayhtymä on Suomen suurin vammaisalan osaamiskeskus. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja palvelujamme käyttää vuosittain noin 1 600 asiakasta. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella.

Tervetuloa edelläkävijöiden joukkoon tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä!

Haemme ERIKOISOHJAAJAA (AAC) Etevan asiantuntijayksikköön (Asiantuntijat, Elämän tuki) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työsuhteen alkaessa työpisteen sijoituspaikka on Lahti ja työalueena ovat Lahden kehitysvammapsykiatrian yksikkö Etevan kuntayhtymän Päijät-Hämeen alueen sekä Keski-Uudenmaan kunnat.

Tehtävänäsi on antaa tukea asiakaskohtaiseen ja yhteisölliseen puhetta tukevaan ja korvaavaan viestintään. Toimit alasi edustajana moniammatillisissa työryhmissä. Opastat ja koulutat asiakkaita, lähi-ihmisiä ja yhteisöjä AAC-keinojen käytössä ja voit toimia mm. AAC-ryhmien ja opintopiirien ohjaajana. Yksilökeskeiseen elämänsuunnitteluun pohjautuva työote on toiminnan perustana. Työ tapahtuu usein asiakkaan omassa ympäristössään, joten oman auton käyttö on välttämätöntä.

Katsomme eduksi oma-aloitteisuuden, valmiuden kehittää työtä yksilökeskeisestä ajattelusta lähtien, hyviä vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja sekä kykyä toimia moniammatillisessa työyhteisössä. Arvostamme kehitysvamma-alan kokemusta ja puhevammaisten tulkkikoulutus katsotaan eduksi.

Erikoisohjaajan (AAC) kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan työkokemus ja tehtävään soveltuva lisäkoulutus.. Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Käytämme koeaikaa. Valitun on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto työsuhteen alkuvaiheessa. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki- ammattihenkilörekisteriin. Toivomme myös, että sinulla on käytössäsi henkilökohtainen sote-ammattikortti. Eteva on savuton ja hajusteeton työpaikka.

WWW-osoite: http://www.eteva.fi
Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Terhi Tehola puh. 040 304 7821.
Työpaikan osoite: 15700 LAHTI
Palkkaus: kunta-alan sopimusten mukainen
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 22.04.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisenä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Varsinaiset henkilöhaastattelut tulemme pitämään 26.-28.4.2021
Ilmoitus jätetty: 08.04.2021

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Erikoisohjaaja

Lahti
Kokopäiväinen, Vakituinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 06.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti