Skip to main content

Erikoisohjaaja (ID 8089)

Tule mukaan kehitysvamma-alan asiakastyöhön!

Asiakastyö on meillä mielenkiintoista ja ammatillisesti monipuolista.
Haemme erikoisohjaajaa Vihdin asumispalveluihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tuotamme asumispalveluita mm. kehitysvammaisille henkilöille. Työmme lähtökohtana ovat asiakaslähtöisyys, osallisuus ja kehitysvammaisen oman äänen kuuleminen.

Erikoisohjaajana tehtävänäsi on toiminnan suunnittelu, kehittäminen ja arviointi sekä vastaat omalta osaltasi perustehtävän sujuvuudesta. Työssäsi toimit myös lähityön tukena autismin kirjon henkilöiden ohjaukseen liittyvissä asioissa. Keskeisessä roolissa tehtävässä on asiakkaiden itsemääräämisoikeuden vahvistaminen. Tehtävä sisältää ohjaustyöhön osallistumista. Tehtäviisi kuuluu myös yhteistyö verkostojen kanssa.

Onnistuminen työssä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, riittävää tietoa autismikirjosta sekä kykyä toimia itsenäisesti ja moniammatillisesti. Katsomme eduksi mielenterveys- ja autismityön tuntemuksen, kokemuksen kehitysvammatyöstä tai työskentelystä erityisen tuen tarpeessa olevien ihmisten kanssa. Tutustu tästä asiakkaidemme kertomana, millainen on hyvä ohjaaja: https://www.youtube.com/watch?v=tIj8ZzmVB08

Tarjoamme mukavan työporukan sekä panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, koulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Etevassa voit kehittyä kehitysvamma-alan hoitotyön asiantuntijaksi. Tutustu tarkemmin Etevan henkilöstöetuihin kotisivuillamme: https://www.eteva.fi/meille-toihin/tyopaikka-harkinnassa/henkiloston-hyvinvointi/

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto ja riittävä työkokemus. Työ on jaksotyötä painottuen päivätyöhön. Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Käytämme 6 kk:n koeaikaa. Valitun on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto ennen tehtävän vastaanottamista. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki- ammattihenkilörekisteriin. Toivomme myös, että sinulla on käytössäsi henkilökohtainen SOTE-ammattikortti. Eteva on savuton ja hajusteeton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Mervi Örnberg, puh. 040 304 7443 (Vihti 1-3,5)

Hakuaika on 21.1. - 16.2.2022 kello 15:00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä ja tehtävä täytetään hakuprosessin aikana, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Eteva kuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista vammaisalan osaamiskeskuksista. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja liikevaihtomme on lähes 80 miljoonaa euroa. Etevan palveluissa tuotamme laadukkaita palveluja, toimimme vastuullisena suunnannäyttäjänä sekä teemme merkityksellistä ja tärkeää työtä, yhdessä. Toimintamme ja johtamisemme pohjana ovat Etevan arvot rohkeus, luottamus ja arvostus. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella.

AVAINSANAT sairaanhoitaja sosionomi

WWW-osoite: http://www.eteva.fi
Yhteystiedot: palvelupäällikkö Mervi Örnberg, puh. 040 304 7443 (Vihti 1-3,5)
Työpaikan osoite: 03400 VIHTI
Palkkaus: kunta-alan sopimusten mukainen
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 16.02.2022 klo 15:00
Jätä hakemus: Hakuaika on 21.1. - 16.2.2022 kello 15:00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä ja tehtävä täytetään hakuprosessin aikana, heti sopivan henkilön löydyttyä.
Ilmoitus jätetty: 21.01.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11175040

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Erikoisohjaaja (ID 8089)

03400 Vihti
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 16.02.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti