Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Erikoisohjaaja (ID 8202)

Kaipaatko uudenlaista työympäristöä?

Haemme erikoisohjaajaa Vihdin päiväaikaiseen toimintaan Nummelaan määräaikaiseen työsuhteeseen 30.4.2023 saakka.

Erikoisohjaajana tehtävänäsi on autismin kirjon henkilöiden kuntoutusohjaus ja työssäsi toimit lähityön tukena autismin kirjon henkilöiden ohjaukseen liittyvissä asioissa. Keskeisessä roolissa tehtävässä on asiakkaiden itsemääräämisoikeuden vahvistaminen. Vastaat omalta osaltasi perustehtävän sujuvuudesta, toiminnan arvioinnista ja kehittämisestä. Tehtävä sisältää osallistumisen tarpeen mukaan välittömään asiakastyöhön. Tehtäviisi kuuluu myös yhteistyö verkostojen kanssa. Tutustu tästä asiakkaidemme kertomana, millainen on hyvä ohjaaja: https://www.youtube.com/watch?v=tIj8ZzmVB08

Onnistuminen työssä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, riittävää tietoa autismikirjosta sekä kykyä toimia itsenäisesti ja moniammatillisesti. Katsomme eduksi mielenterveystyön tuntemuksen, kokemuksen kehitysvammatyöstä tai työskentelystä erityisen tuen tarpeessa olevien ihmisten kanssa.

Tarjoamme mukavan työporukan sekä panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, koulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Tutustu tarkemmin Etevan henkilöstöetuihin kotisivuillamme: https://www.eteva.fi/meille-toihin/tyopaikka-harkinnassa/henkiloston-hyvinvointi/

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto ja riittävä työkokemus. Tehtävän työaikamuoto on yleistyöaika. Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Käytämme koeaikaa. Työntekijän on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto 1 kuukauden sisällä työsuhteen alkamisesta. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista suojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki ammattihenkilörekisteriin. Toivomme myös, että sinulla on SOTE-ammattikortti. Eteva on savuton ja hajusteeton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Riitta Jääskeläinen, puh. 040 304 7442 (Vihti pt). Paitsi ajalla 15.8. - 11.9. palvelupäällikkö Mervi Örnberg, puh. 040 304 7443.

Hakuaika on 11.7. - 14.9.2022 kello 15.00. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisenä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Paikka täytetään hakuprosessin aikana sopivan henkilön löydyttyä, joten toimita hakemuksesi nopeasti.

Eteva kuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista vammaisalan osaamiskeskuksista. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja liikevaihtomme on lähes 80 miljoonaa euroa. Etevan palveluissa tuotamme laadukkaita palveluja, toimimme vastuullisena suunnannäyttäjänä sekä teemme merkityksellistä ja tärkeää työtä, yhdessä. Toimintamme ja johtamisemme pohjana ovat Etevan arvot rohkeus, luottamus ja arvostus. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella.

AVAINSANAT sairaanhoitaja sosionomi

WWW-osoite: http://www.eteva.fi
Yhteystiedot: palvelupäällikkö Riitta Jääskeläinen, puh. 040 304 7442 (Vihti pt) - paitsi ajalla 15.8. - 11.9. palvelupäällikkö Mervi Örnberg, puh. 040 304 7443
Työpaikan osoite: 03100 NUMMELA
Palkkaus: kunta-alan sopimusten mukainen
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 14.09.2022 klo 15:00
Jätä hakemus: Hakuaika on 11.7. - 14.9.2022 kello 15.00. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisenä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Paikka täytetään hakuprosessin aikana sopivan henkilön löydyttyä, joten toimita hakemuksesi nopeasti.
Ilmoitus jätetty: 11.07.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11510871

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Erikoisohjaaja (ID 8202)

03400 Vihti
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 31.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti