Skip to main content

Erikoisohjaaja (seksuaalineuvoja)

Etevan kehitysvammapoliklinikka tuottaa monipuolisia asiakaslähtöisiä palveluja Uudenmaan alueella. Poliklinikan moniammatillisen työryhmän tukena on Eteva kuntayhtymän pitkäaikainen kehitysvamma-alan asiantuntijaosaaminen. Tehtävä on uusi ja pääset aktiivisesti kehittämään kehitysvammaisten hoito- ja palveluketjua Uudellamaalla. Poliklinikan työote on moniammatillinen ja konsultoiva, hyödynnämme työssämme mm. etäpalveluja.

Haemme SEKSUAALINEUVOJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työssäsi pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaiden tarvitsemaa tukea tiimityössä moniammatillisen verkoston kanssa kehitysvammapoliklinikalla sekä Etevan asumisen ja päiväaikaisen toiminnan yksiköissä. Työpiste on työsuhteen alkaessa viihtyisissä tiloissa Vantaan Myyrmäessä. Onnistuminen työssä edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöistä työotetta. Edellytämme myös seksuaalineuvojan (vähintään 30 op.) lisäopintoja sekä riittävää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Arvostamme kehitysvamma-alan ja psykiatrian työkokemusta.

Tarjoamme mukavan osaavan työporukan sekä panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, täydennyskoulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Tutustu tarkemmin Etevan henkilöstöetuihin kotisivuillamme: https://www.eteva.fi/meille-toihin/tyopaikka-harkinnassa/henkiloston-hyvinvointi/

Tervetuloa edelläkävijöiden joukkoon tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä!

TIETOJA TYÖSUHTEESTA
Seksuaalineuvojan kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, soveltuva lisäkoulutus ja riittävä työkokemus. Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Käytämme 6 kk:n koeaikaa. Valitun on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto 1 kuukauden sisällä työsuhteen alkamisesta ja rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä ennen tehtävän vastaanottamista. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin. Toivomme myös, että sinulla on käytössäsi henkilökohtainen SOTE-ammattikortti.

Eteva on savuton ja hajusteeton työpaikka.

LISÄTIEDOT
Aluepäällikkö Terhi Tehola puh. 040304 7821 tai [email protected]
Ylilääkäri Lumikukka Socada puh. 040 304 7017 tai [email protected]
Erityispalvelujen tulosaluejohtaja Kirsi Leväpelto puh. 040 304 7003 tai [email protected]

HAKUOHJEET
Hakuaika on 28.5.- 18.06.2021 kello 15:00. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisenä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Varsinaiset henkilöhaastattelut tulemme pitämään viikolla 25.

ORGANISAATIO
Eteva kuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista vammaisalan osaamiskeskuksista. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja palvelujamme käyttää vuosittain noin 1 600 asiakasta. Liikevaihtomme on lähes 80 miljoonaa euroa. Toimimme yli 140 toimipisteessä Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella. Eteva on uudistuva ja asiakaslähtöinen organisaatio. Asiakkaiden itsemääräämisoikeuden tukeminen on tärkeä arvo toiminnassamme.

AVAINSANAT: lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi, seksuaalineuvoja

WWW-osoite: http://www.eteva.fi
Yhteystiedot: Aluepäällikkö Terhi Tehola puh. 040304 7821 tai [email protected],
Ylilääkäri Lumikukka Socada puh. 040 304 7017 tai [email protected],
Erityispalvelujen tulosaluejohtaja Kirsi Leväpelto puh. 040 304 7003 tai [email protected]
Työpaikan osoite: 01480 VANTAA
Palkkaus: kunta-alan sopimusten mukainen
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 18.06.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisenä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Varsinaiset henkilöhaastattelut tulemme pitämään viikolla 25.
Ilmoitus jätetty: 28.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti