Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Erikoisohjaaja, tukiryhmä (ID 6856)

Tartu tilaisuuteen!
Haemme nyt ERIKOISOHJAAJAA Jalkautuviin palveluihin.
Kurkista yksikön toimintaan tästä https://www.youtube.com/watch?v=iqlY1qilO9U

Tehtävänäsi on toimia arjessa toimintayksiköiden henkilökunnan tukena osallistumalla suoraan ohjaustyöhön tehostetun tuen suunnitelman mukaisesti. Ohjaat ja tuet henkilöstöä asiakkaiden hyvinvoinnin ja elämänlaadun parantamisessa edistämällä asiakkaan toimintamahdollisuuksia sekä vaikuttamalla asiakkaan ja hänen ympäristönsä väliseen vuorovaikutukseen. Työsi tavoitteena on turvata asiakkaille mahdollisuus turvalliseen arkeen tutussa ympäristössä huomioiden heidän fyysiset, psyykkiset ja sosiaaliset tarpeensa, toimintakykynsä sekä arjessa haasteita tuottavat tilanteet. Työpiste on Järvenpäässä ja työskentelyalueena on koko Eteva.

Edellytämme Sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä toimia itsenäisesti ja moniammatillisesti. Myös paineensietokyky ja matkustusvalmius koko Etevan alueella ovat työssä menestymisen edellytyksiä. Arvostamme laaja-alaista kehitysvamma- ja mielenterveysalan työkokemusta, autismiosaamista sekä monipuolista kommunikaatio-osaamista. Työ on jaksotyötä ja alueen laajuuden vuoksi oman auton käyttö on välttämätöntä.

Tarjoamme mukavan työporukan sekä panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, täydennyskoulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Tutustu tarkemmin Etevan henkilöstöetuihin kotisivuillamme: https://www.eteva.fi/meille-toihin/tyopaikka-harkinnassa/henkiloston-hyvinvointi/

Jos haluat työn, missä pääset kehittämään ja kehittymään ammatillisesti, niin tervetuloa meille!

FAKTAT YKSIKÖSTÄ
Elämän tuen tulosalueella (asuminen ja päiväaikainen toiminta) toimii Jakautuvat palvelut -yksikkö, jonka tehtävänä on mm. ennaltaehkäistä haastavien asiakastilanteiden syntymistä sekä reagoida viipymättä kriisiytyneisiin asiakastilanteisiin. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan ja/tai toimintayksikön tilanteen arvioiminen ja kehittäminen yhteistyössä yksikön henkilökunnan kanssa. Palvelujen pääkohderyhmänä ovat asiakkaat, joilla on vaativia erityistarpeita tai eri syistä johtuvaa haastavaa käyttäytymistä. Jalkautuvat palvelut -yksikkö osallistuu myös haastavien asiakastilanteiden ennakointiin esimerkiksi tukemalla yksikön henkilökuntaa arjen ohjaustoiminnassa ja asiakastyön toimintamallien kehittämisessä.

FAKTAT TYÖSUHTEESTA
Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävän kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto sekä tehtävään soveltuva lisäkoulutus ja riittävä työkokemus. Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Käytämme 6 kk:n koeaikaa. Valitun on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto 1 kuukauden sisällä työsuhteen alkamisesta. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki- ammattihenkilörekisteriin. Toivomme myös, että sinulla on käytössäsi henkilökohtainen sote-ammattikortti. Eteva on savuton ja hajusteeton työpaikka.

LISÄTIEDOT
palvelupäällikkö Heidi Mäkisalo, puh. 040 304 7228 (Jalkautuvat palvelut -yksikkö)

HAKUOHJEET
Hakuaika on 21.7. - 4.8.2021 kello 15.00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Tehtävä täytetään hakuprosessin aikana, heti sopivan henkilön löydyttyä.

AVAINSANAT: lähihoitaja, sosionomi, kehitysvamma-alan eat

WWW-osoite: http://www.eteva.fi
Yhteystiedot: palvelupäällikkö Heidi Mäkisalo, puh. 040 304 7228
Työpaikan osoite: 04400 JÄRVENPÄÄ
Palkkaus: kunta-alan sopimusten mukainen
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 04.08.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: Hakuaika on 21.7. - 4.8.2021 kello 15.00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Tehtävä täytetään hakuprosessin aikana, heti sopivan henkilön löydyttyä.
Ilmoitus jätetty: 21.07.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Erikoisohjaaja, tukiryhmä (ID 6856)

Järvenpää
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 04.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus