Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Erikoissuunnittelija

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on asiantuntija- ja tutkimuslaitos. Tuotamme tietoa, työkaluja ja ratkaisuja terveys- ja hyvinvointialan päätöksenteon ja toiminnan tueksi. Vahvuuksiamme ovat merkityksellinen työ, osaava ja intohimoisesti työhönsä suhtautuva henkilöstö ja loistavat tietovarannot. Teemme kansainvälisesti ja kansallisesti arvokasta tutkimusta ja sovellamme sitä suomalaisen yhteiskunnan tulevaisuuden rakentamiseen. THL:ssä työskentelee noin 1200 asiantuntijaa ja tutkijaa.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen Sote-tieto ja -tiedonhallinta -yksikkö hakee

ERIKOISSUUNNITTELIJAA (sosiaalihuollon kirjaaminen)

1.7.2021 alkaen (tai aloitus sopimuksen mukaan) määräaikaiseen työsuhteeseen 31.1.2022 asti.

Erikoissuunnittelija toimii sosiaalihuollon asiakastyön kirjaamisen ja muun asiakirjallisen käsittelyn asiantuntijana THL:ssä osana laajempaa tiedonhallinnan osaajajoukkoa. Kirjaamisen erikoissuunnittelija kehittää toimialan ammattilaiskirjaamista ja kirjaamisen yhtenäisiä prosesseja.

Hän vastaa valtakunnallisten ohjeiden ja tukimateriaalien tuottamisesta toimialalla esimerkiksi Tulevaisuuden sote-keskus -ohjelman toteutusten tueksi asiakas- ja potilastietojen käsittelystä monialaisessa yhteistyössä. Erikoissuunnittelija osallistuu Valtava-hankkeen sosiaalihuollon tiedonkeruu-uudistuksen ja kirjaamisen laatu –projekteihin sosiaalihuollon asiakastiedon kirjaamisen ja asiakastiedon ensisijaisen käytön asiantuntijana. Erikoissuunnittelijan vastuulla on huolehtia siitä, että THL:n tuottamissa kirjaamisen tukimateriaaleissa on huomioitu Sosiaalihuollon asiakastiedon arkiston käytön edellyttämät vaatimukset ja määrittelyt.

Erikoissuunnittelija toimii yhtenä sosiaalihuollon kirjaamisen asiantuntijana THL:n muille asiantuntijoille. Hän tukee asiantuntemuksellaan THL:n toimintaa ja käyttää kirjaamisen asiantuntijuutta asiakirjarakenteiden soveltamisessa ja käytössä eri palveluissa. Erikoissuunnittelija tukee myös Kansa-koulu III-hanketta ja osallistuu sen ohjausryhmätyöskentelyyn.

Erikoissuunnittelija suunnittelee ensiö- ja toisiokäytön näkökulmat huomioiden tarvittavaa viestintää ja koulutuksia sosiaalihuollon ammattilaisille. Hän osallistuu myös asiakaskysymyksiin vastaamiseen. Toivomme erikoissuunnittelijalta riittävää kokemusta asiakastyöstä ja asiakastyön kirjaamisesta

Erikoissuunnittelija työskentelee THL:n Tietopalvelut-osastolla Sote-tieto ja -tiedonhallinta -yksikön sosiaalihuollon tiedot ja tiedonhallinnan asiantuntijatiimissä. Tehtävä on määräaikainen vuokratyösuhde.

Työtä on mahdollista tehdä etänä mistä päin Suomea tahansa.

Edellytämme sinulta

Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
Kiinnostusta sote-kirjaamiseen
Riittävää perehtyneisyyttä tehtäväalueeseen
Hyvää suomen- ja ruotsinkielen kirjallista ja suullista osaamista
Tavanomaisten toimisto-ohjelmistojen hallintaa
Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
Kykyä ottaa vastuuta
Tavoitteellista ja itsenäistä sekä jämäkkää työotetta

Arvostamme

Kykyä tulkita asiakastietomäärittelyjä
Ymmärrystä sosiaalihuollon palvelutuotannon toiminnallisista määrittelyistä ja Kanta-määrittelyistä
Ymmärrystä sosiaalihuoltoa ja tiedonhallintaa koskevasta lainsäädännöstä
Tehtäväalueeseen liittyvä lisäkoulutusta
Kokemus viestintä- tai kouluttamistehtävistä
Ymmärrystä sosiaalialan osaamiskeskusten toiminnasta ja THL:n rekisteri- ja tilastotuotannosta

Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko? Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä hakemukseesi CV:si. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

Lisätietoja

Mia Viskari
Rekrytointikonsultti, Toimisto
StaffPoint Oy, Keskustori 1 A 2, 2.krs., 33100 TAMPERE
050 449 1481, vaihde 030 047 2000
mia.viskari@staffpoint.fi www.staffpoint.fi

Erikoissuunnittelija

Uusimaa
Helsinki
Vuokratyö, Määräaikainen ja projektityö, Etätyö, Kokopäiväinen

Julkaistu 03.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus