Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Erikoissuunnittelija (asiakaspalvelu), Rannikon luontopalvelut

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Haemme nyt joukkoomme erikoissuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen Rannikon luontopalvelut
-yksikön asiakaspalvelutiimiin 3.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan 

Työssäsi tuotat sisältöjä eri kanaviimme, luot somestrategian ja sisältösuunnitelman, suunnittelet sosiaalisen median kampanjoita, päivität verkkosivustoja, kirjoitat opastussisältöjä ja toimit aktiivisesti sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa viestintäyhteistyössä. Ohjeistat Rannikon luontopalvelujen sosiaalisen median käyttöä ja perehdytät sosiaalisen median viestintään organisaatiossa tarpeen mukaan. Viestit niin Nuuksion kansallispuiston urbaanista erämaasta, Raaseporin historiallisista linnanraunioista kuin Selkämeren kansallispuiston majakkasaarestakin. Tehtäviin kuuluu myös muuta asiakaspalvelutiimin työtä tarpeen mukaan. Työ sisältää matkustusta ja työmatkat voivat olla useamman päivän mittaisia. Tehtävän toimipaikka on joko Metsähallituksen Porin, Tammisaaren, Tikkurilan, Turun tai Vaasan toimistossa.    

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta sekä erinomaista suomen kielen ja hyvää ruotsin ja englannin kielen osaamista. Sinulla on kokemusta sisällöntuotannosta, sosiaalisen median kanavien hyödyntämisestä, koordinoinnista ja somestrategian suunnittelusta. Tuotat sujuvasti tekstiä, olet idearikas ja järjestelmällinen, ja hallitset tavalliset sosiaalisen median kanavat (Instagram, FB, Twitter, YouTube). Osaat tehdä lyhyitä kännykkävideoita ja valokuvata, ja teet mielelläsi yhteistyötä erilaisten sidosryhmiemme kanssa. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja aktiivisen tehtävänkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Saat työskennellä Suomen arvokkaimpien luonto- ja kulttuurikohteiden parissa, ja olet osa mukavaa työyhteisöä. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.11.2021 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa asiakaspalvelupäällikkö Petra Niskanen ma 1.11. klo 14-15 ja ti 2.11. klo 9-10, puh. 040 624 9816 tai sähköpostitse petra.niskanen@metsa.fi

Erikoissuunnittelija (asiakaspalvelu), Rannikon luontopalvelut

Vantaa
Vakituinen

Julkaistu 08.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus