Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Erikoissuunnittelija (digityökalut ja viestintä), Rannikon luontopalvelut

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Haemme nyt joukkoomme palveluprosesseista, viestinnästä, datasta ja digitaalisista työkaluista innostuvaa erikoissuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Rannikon luontopalvelut-yksikön asiakaspalvelutiimiin 31.12.2021 asti. Työ alkaa 1.6.2021 tai sopimuksen mukaan. 

Työssäsi otat käyttöön uusia digitaalisia työkaluja, koordinoit niiden sisältöjä sekä ohjeistat sisäisiä ja ulkoisia sidosryhmiä työkalujen käyttöön. Viestit ajankohtaisista asioista eri viestintäkanavissa, mutta etenkin sosiaalisessa mediassa. Osallistut Rannikon luontopalvelualueen asiakaspalvelutiimin kehittämis- ja palvelumuotoiluprojekteihin tuoden niihin mukanasi oman osaamisesi. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää korkeakoulututkintoa sekä erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa. Sinulla on kokemusta asiakaspalveluprosessien kehittämisestä, digitaalisesta viestinnästä, ja rajapintojen ja datan hyödyntämisestä. Olet järjestelmällinen työssäsi ja selkeä viestinnässä niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Koordinoit työhön liittyvää yhteistyötä sidosryhmien kanssa innostuneesti eteenpäin vievällä otteella. Eduksi katsotaan kokemus asiakkuudenhallinnan, someviestinnän tai matkailun kehittämisestä. 

Tehtävän toimipaikka on jossakin Metsähallituksen Rannikon toimipisteistä (Tikkurila, Tammisaari, Turku, Pori tai Vaasa). Tällä hetkellä työskentelemme pääosin etänä. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja aktiivisen tehtävänkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Saat työskennellä Suomen arvokkaimpien luonto- ja kulttuurikohteiden parissa, ja olet osa mukavaa työyhteisöä. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään to 13.5.2021 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös ansioluettelosi. 

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa asiakaspalvelupäällikkö Petra Niskanen pe 7.5. klo 12-13 ja ti 11.5. klo 11-12 , puh. 040 624 9816 tai sähköpostitse petra.niskanen@metsa.fi

Erikoissuunnittelija (digityökalut ja viestintä), Rannikon luontopalvelut

Tammisaari
Määräaikainen ja projektityö
3 - 5 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 14.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja