Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Erikoissuunnittelija HUS Asvia

Oletko LEAN-osaaja, jolla on valmentava ote ja silmää kokonaisuuksille? Oletko kiinnostunut hyödyntämään osaamistasi palveluiden tuotteistamisessa ja raportoinnissa?

Haemme joukkoomme asiakas- ja konseptikehitystiimiin

ERIKOISSUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Tule työskentelemään HUS Asvian asiakkuus- ja konseptikehitystiimiin (ASKEL), jossa on kymmenkunta asiantuntijaa. ASKEL kehittää Asvian laatua, vastuullisuutta ja asiakaskokemusta. Lisäksi osallistumme projektien koordinointiin ja kehityshankkeisiin. Kehitämme palveluita yhdessä asiakkaiden ja Asvian henkilöstön kanssa.

Toivomme sinulta kokemusta LEAN-kehittämisestä ja valmentamisesta. Samalla, kun kehität prosesseja, kehität myös raportointia. Kokemus terveydenhuoltoalalta (kehitysprojektit, järjestelmät) on etu, mutta ei edellytys. Raportoinnissa tarvitaan hyvää Excel-osaamista ja eduksi katsomme visualisointiin liittyvän teknisen osaamisen (Power BI) sekä kokemuksen palveluiden tuotteistamisesta

Asiakas on sinulle ykkönen, olipa kyse potilaista tai ammattilaisista. Kykenet toimimaan itsenäisesti ja hahmottamaan kokonaisuuksia. Sinulla on kuitenkin silmää myös yksityiskohdille ja olet kiinnostunut kurkistamaan konepellin alle – prosesseihin ja toimintaan. Työskentelyotteesi on aloitteellinen, kokeiluhenkinen ja ratkaisukeskeinen. Omaat erinomaiset yhteistyötaidot ja hyvän kielitaidon (suomi, englanti).

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa kehittämispäällikkö Kristiina Lehtinen 2.8. klo 12–14, 4.8. klo 9–11 ja 9.8. klo 14–16
p. 040 578 5246

Erikoissuunnittelija HUS Asvia

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 13.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus