Skip to main content

Erikoissuunnittelija (kalastonhoitomaksujen koordinointi), Eräpalvelut

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme. 

Me Metsähallituksen Eräpalveluissa vastaamme kalastuksen, metsästyksen ja erävalvonnan järjestämisestä valtion alueilla sekä kalavesien ja riistamaiden hoidosta.

Haemme nyt Eräpalveluihin erikoissuunnittelijaa (kalastonhoitomaksujen koordinointi) määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 15.9.2022-31.12.2024. 

Erikoissuunnittelijana vastaat kalastonhoitomaksun keräämistehtävän valtakunnallisesta koordinoinnista Metsähallituksessa. Työssäsi vastaat kalastonhoitomaksujen myynnistä, sen strategisesta kehittämisestä, sidosryhmäyhteistyöstä ja raportoinnista. Toimit palvelutuottajien sopimusyhteyshenkilönä ja päätösten valmistelijana. Toimenkuvaasi kuuluu myös kalastonhoitomaksujen talouteen ja talouden seurantaan liittyviä tehtäviä ja vastaat kalastonhoitomaksujen keräämistehtävän budjetoinnista. Lisäksi osallistut muihin erikseen määriteltyihin Eräpalvelujen kehittämistehtäviin. Määräaikaisuuden perusteena on työsuhteen sijaisuus. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä osaamista ja kokemusta myynnin koordinoinnista, talouden hallinnasta, raportoinnista ja sidosryhmätyöstä. Työssä tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, valmiuksia hallita projekteja ja näkemyksellistä otetta työn sisältöjen kehittämiseen. Tehtävässä edellytetään erinomaista suomen kielen taitoa. Kalastonhoitomaksujen, kalatalouden ja Metsähallituksen tuntemus katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa, jossa työskentelet luontoaiheiden parissa mahtavassa työyhteisössä. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella. Toimipaikkana on ensisijaisesti Vantaa, Oulu, Rovaniemi tai Jyväskylä.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.8.2022 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si. 

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaavat: 

kehityspäällikkö Hannaleena Aarnio, puh. 040 5792171

ylitarkastaja, Olli Urpanen, puh. 040 7205963

viestintäpäällikkö Aku Ahlholm, puh. 040 4814890

Sähköpostiosoitteet [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Erikoissuunnittelija (kalastonhoitomaksujen koordinointi), Eräpalvelut

Oulu
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 24.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti