Skip to main content

Erikoissuunnittelija / Paikkatieto

Paikkatietoyksikkö ylläpitää ja kehittää Tampereen kaupungin paikkatietoinfrastruktuuria. Tehtävänämme on tiedonhallinnan ja digitalisaation edistäminen erityisesti kaupungin maankäyttöön ja rakentamiseen liittyen. Paikkatietoyksikkö palvelee sisäisenä palvelu- ja kehitysyksikkönä kaupunkiympäristöön liittyviä palveluja ja edistää älykkään ja kestävän kaupunkikehityksen toteutumista Tampereella.

Haemme erikoissuunnittelijaa vakituiseen toimeen 1.2.2022 alkaen. Erikoissuunnittelijan tehtävän tarkoituksena on tukea ja kehittää maankäytön prosesseja, kuten kaavoitusta, rakennusvalvontaa ja kaupunki-infran rakentamista ja hallintaa paikkatiedon näkökulmasta. Tehtäviin kuuluu tiedonhallinta tietokannoissa, paikkatiedon rajapintapalvelut ja julkaisupalvelut sekä näihin liittyvien palvelinten hallinta. Tehtävässä on voimakas kehittämispainotus. Erikoissuunnittelija toimii kehitysprojekteissa teknisenä projektipäällikkönä ja tukena. 

Työn alkaessa erikoissuunnittelijan työtehtävät painottuvat erityisesti kehittämiseen liittyvään tiedon mallintamiseen ja tietovirtausmäärittelyjen tekemiseen sekä toteutustilaamisen tukemiseen. Arvostamme vahvaa toimialan teknistä osaamista.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on vähintään soveltuva korkeakoulututkinto, esim. AMK-insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto.

Eduksi katsotaan aiempi kokemus projektityöskentelystä.

Lisätietoja tehtävästä antaa erikoissuunnittelija Heikki Karttunen, p. 041 730 7038, Heikki.Karttunen@Tampere.fi ja kaupungingeodeetti Anna Mustajoki, p. 040 806 3566, Anna.Mustajoki@Tampere.fi

Hakuaika päättyy 27.12.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.