Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Erikoissuunnittelija (suojelualueverkosto), Oulu

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Haemme joukkoomme erikoissuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Pohjanmaan-Kainuun Luontopalvelujen alueiden hallinnan tiimiin ajalle 1.9.2022-31.8.2023. Kyseessä on sijaisuus.

Erikoissuunnittelijana vastaat omalla toimialueellasi (ensisijaisesti Oulun seutu) valtion luonnonsuojelualueverkoston hoitoon liittyvistä hallinnollisista tehtävistä yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa. Keskeisiä työtehtäviäsi ovat suojelualueiden maankäytön ohjaukseen ja edunvalvontaan liittyvät tehtävät, kuten ympäristönkäyttöhankkeisiin liittyvät lausunnot, lupa-, sopimus- ja kiinteistöasiat. Lisäksi vastaat suojelualueiden suunnittelu- ja seurantatehtävistä, kuten Natura-alueiden tilan arvioinneista (NATA). Toimipaikkana on Oulu. Tehtävää on mahdollista hoitaa monipaikkatyönä. Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässäsi 1.9.2022 alkaen, mutta tarvittaessa aloitusajankohdasta voidaan neuvotella. 

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, suojelualuejärjestelmän ja siihen liittyvän lainsäädännön tuntemusta, paikkatieto-osaamista sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työssäsi tarvitset myös itsenäistä, joustavaa ja erilaisia näkökulmia huomioivaa työskentelyotetta, sujuvaa englannin kielen taitoa sekä ajokorttia. Eduksi katsotaan kokemus maankäytön suunnittelusta, paikkatietojärjestelmien käytöstä ja suojelualueisiin liittyvistä suunnittelu-, käytön ohjaus (mm. luvat, sopimukset) ja edunvalvontatehtävistä. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja innostavan työympäristön ja erilaisia arvoja ja tavoitteita yhteensovittavan, haastavan tehtäväkentän. Liityt yhdeksän hengen tiimiin, joka työskentelee tiiviissä yhteistyössä muiden oman organisaation asiantuntijoiden ja erilaisten sidosryhmien kanssa. Tiimin jäsenet työskentelevät eri toimipaikoissa Pohjanmaan-Kainuun alueyksikössä. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaisesti työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella. 

Käytämme anonyymiä rekrytointia. Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.8.2022 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si. 

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa aluepäällikkö Arto Vilén, puh. 0400 725 478 (15.-19.8.).


Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Erikoissuunnittelija (suojelualueverkosto), Oulu

Oulu
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 22.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Keski-Suomi
Eezy Oyj
Keski-Suomi
Relesys
Kööpenhamina
Eezy Oyj
Keski-Suomi
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti