Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Erilaisiin tuotannon töihin Jyväskylään (Haku päättynyt)

Etsimme nyt useille asiakkaillemme Keski-Suomen alueelle ahkeria ja tekeviä

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

kokoaikaisiin työsuhteisiin.

Työnkuvaan kuuluvat monenlaiset tuotannon työtehtävät eri alojen ja materiaalien parissa. Tarjoamme aina kokopäiväisen työn ja jatkomahdollisuuksia oman tilanteesi mukaisesti. Asiakkaillamme tehdään töitä päivävuorossa sekä kahdessa vuorossa, mutta eduksesi katsotaan aina mahdollisuus myös 3-vuorotyöhön. Lisäksi auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi joidenkin asiakkaidemme sijainnin vuoksi.

Kerro meille, minkälaisista tuotannon töistä olisit kiinnostunut ja milloin olisit valmis aloittamaan, niin etsitään juuri Sinulle sopiva paikka!

Asiakkaamme tarjoavat sitoutuneille tekijöille mahdollisuuden pitkäaikaisiin työsuhteisiin sekä monipuolisiin työtehtäviin kehittymismahdollisuuksien kera. Monipuolisten tehtävien lisäksi tarjoamme Sinulle mahdollisuuden nähdä erilaisia töitä ja löytää oma paikkasi työelämässä. Pääset osaksi henkilöstöetuohjelmaamme ja paikallinen toimistomme on aina valmis auttamaan Sinua työnhakuun liittyvissä asioissa.

Jätä hakemuksesi http://go-on.likeit.fi/apply/39866220 kautta mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä saat Go On Jyväskylän toimistolta, 044 334 6315, [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Erilaisiin tuotannon töihin Jyväskylään (Haku päättynyt)

Keski-Suomi
Jyväskylä
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 29.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti